Προφυλακίστηκαν οι φερόμενοι τζιχαντιστές της Αλεξανδρούπολης

16:29 19/2/2016 - Πηγή: iPop

Προφυλακίστηκαν σήμερα, έπειτα από σχετική εισαγγελική απόφαση, οι τρεις φερόμενοι τζιχαντιστές, οι οποίοι συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη και στην περιοχή Τελωνείου Κήπων.

Οι τρεις Βρετανοί υπήκοοι, ιρακινής καταγωγής οι οποίοι συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη, για κατοχή και μεταφορά βαρύ πολεμικού οπλισμού, οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής

στον ανακριτή και στις εισαγγελικές αρχές, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες εισαγωγής, κατοχής και μεταφοράς πολεμικών όπλων και υλικών.

Σημειώνεται πως στην απολογία τους και οι τρεις κατηγορούμενοι, υποστήριξαν πως δε γνώριζαν τι μετέφεραν, ενώ εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να οδηγηθούν στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζουμε πως στη σύλληψη των τριών αλλοδαπών πολιτών στην Αλεξανδρούπολη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συμμετοχή σε τρομοκρατικές πράξεις, λαθρεμπορία και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών, προχώρησαν οι αρχές με τη συνδρομή ανδρών του λιμενικού Σώματος την προηγούμενη εβδομάδα.

The post Προφυλακίστηκαν οι φερόμενοι τζιχαντιστές της Αλεξανδρούπολης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα