Σουβέρ από φελλό που ανοίγουν κουβέντα!

14:04 10/10/2014 - Πηγή: iPop

Το να ανανεώνεις συνεχώς το σπίτι σου μπορεί να είναι πρόκληση. Μπορεί να φταίει η έλλειψη χρόνου ή πόρων, αλλά και πάλι πάντα μπορείς να κάνεις μια αλλαγή. Τα πάντα βρίσκονται στις λεπτομέρειες. Προσθέτοντας μικρές χαριτωμένες πινελιές στο σπίτι σου μπορείς να δώσεις ξεχωριστό στυλ, χωρίς να κάνεις δραστικές αλλαγές στη διακόσμηση.

Αυτά τα προσωποποιημένα και πρωτότυπα σουβέρ είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς να πάρεις ένα πολύ αγαπημένο αξεσουάρ για το σπίτι και να το μετατρέψεις σε κάτι που θα δώσει

χαρακτήρα στον καφέ σου.

Τα συγκεκριμένα σουβέρ από φελλό θα δημιουργήσουν συζητήσεις, αλλά παράλληλα είναι πολύ πρακτικά. Αν και μικρά σε έκταση είναι ιδανικά για τη βάση της κούπας καφέ σου. Δοκίμασέ τα!

Θα χρειαστείς:

Επιφάνεια από φελλό

Μολύβι

Κοπίδι

Ψαλίδι

Εκτυπωτής

Πώς θα φτιάξεις τα σουβέρ από φελλό:Εκτύπωσε το έγγραφο PDF με το πρότυπο για το σχήμα που θα βρεις εδώ. Εάν δεν έχεις εκτυπωτή, μπορείς να σχεδιάσεις προσεκτικά τα δικά σου «&» (αν και αυτό είναι πιο δύσκολο από όσο ακούγεται!). Κόψε στο περίγραμμα του σχήματος.Βάλε το σχήμα του «&» πάνω στο φελλό και κάνε το περίγραμμα με το μολύβι.
Με το κοπίδι κόψε αργά και προσεκτικά στο σημείο που έχεις τραβήξει τη γραμμή με το μολύβι σου.Κόψε με προσοχή τις λεπτομέρειες στο εσωτερικό.Επανάλαβε για κάθε coaster που θες. Μπορείς να κάνεις 4 ή 6 σουβέρ για να ολοκληρωθεί ένα σετ.Photos: homedit.com

The post Σουβέρ από φελλό που ανοίγουν κουβέντα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα