Σοκολατένιες μπουκίτσες cheesecake με 5 υλικά

15:06 23/9/2019 - Πηγή: iPop

Το γλυκό που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν κι είναι πραγματικά τόσο απλό για να το φτιάξεις! Σοκολατένιες μπουκίτσες cheesecake με 5 υλικά, μια συνταγή που μπορείς να φτιάχνεις κάθε φορά που έχεις λιγούρες και να την απολαμβάνεις.

Το συγκεκριμένο cheesecake δεν έχει κάποια βάση από μπισκότο, την οποία βέβαια μπορείς να βάλεις εάν θέλεις, αλλά

αναμειγνύει τη σοκολατένια γεύση μ’ εκείνη του τυριού κρέμα, που είναι και το βασικό συστατικό του cheesecake. Κατά τα άλλα, τα υλικά είναι πολύ απλά και πιθανώς να τα έχεις ήδη στην κουζίνα σου!

Δες ακόμα πώς θα φτιάξεις εύκολο cheesecake χωρίς ψήσιμο, με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα.

Τα υλικά για τις σοκολατένιες μπουκίτσες cheesecake;:50 γρ. σοκολάτα120 γρ. τυρί κρέμα1/4 κούπας ζάχαρη1/4 κούπας sour cream1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίουΠώς θα φτιάξεις τις σοκολατένιες μπουκίτσες cheesecake;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.Λιώνουμε τη σοκολάτα στο microwave και την ανακατεύουμε μέχρι να ομαλοποιηθεί.Σ’ ένα μπολ, ανακατεύουμε μ’ ένα μίξερ χειρός το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε την sour cream.Προσθέτουμε το αυγό και στη συνέχεια ανακατεύουμε το μείγμα με το τυρί κρέμα και τη σοκολάτα.Βάζουμε σε φορμάκια για muffins 2 κουταλάκια απ’ το μείγμα και τα ψήνουμε για 50 λεπτά.Αφαιρούμε τα cheesecakes απ’ τον φούρνο και μόλις κρυώσουν, τα βάζουμε στο ψυγείο.Σερβίρουμε τα cheesecakes παγωμένα.Δες κι αυτή τη συνταγή:

Cheesecake σε μπουκίτσες με επικάλυψη σοκολάτας!

Photo: Bruna Branco/ Unsplash

Το άρθρο Σοκολατένιες μπουκίτσες cheesecake με 5 υλικά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκολατένιες,sokolatenies