Οι καλοντυμένες και οι… υπερβολικές στο κόκκινο χαλί των Emmys 2019 | Photos

11:03 23/9/2019 - Πηγή: iPop

Για ακόμη μια χρονιά, τα βραβεία Emmy πραγματοποιήθηκαν σε μια εντυπωσιακή τελετή, όπου νικητές, καταξιωμένοι ηθοποιοί -και όχι μόνο- πέρασαν από την οθόνη μας. Οι καλοντυμένες και οι λιγάκι υπερβολικές στο κόκκινο χαλί των Emmys 2019. 

Ναι, φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια βόλτα στο κόκκινο χαλί των Emmys 2019 και να ξεχωρίσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες, εκείνες που πραγματικά ήταν κομψές κι έκλεψαν τις εντυπώσεις κι εκείνες που προσπάθησαν πολύ και τελικά το αποτέλεσμα ήταν κάπως υπερβολικό.

Σε κάθε τέτοιο μεγάλο event άλλωστε γνωρίζεις πως η εμφάνισή σου

θα σχολιαστεί και προσέχεις λίγο παραπάνω, το έχεις προγραμματίσει εβδομάδες πριν! Γι’ αυτό δικαιολογίες δεν υπάρχουν!

Οι καλοντυμένες και οι… υπερβολικές στο κόκκινο χαλί των Emmys 2019Kendall Jenner

Η Kendall Jenner πήρε το ρίσκο και φόρεσε ένα δραματικό φόρεμα από τον Βρετανό σχεδιαστή, Richard Quinn και σίγουρα το ανέδειξε όσο καλύτερα μπορούσε.

Το φόρεμα ξεκινούσε με μαύρο latex και τελικά κατέληξε σε ένα floral φόρεμα με τελείωμα… γοργόνας. Περιμένατε κάτι λιγότερο από την Kendall;;;

Πάντως η αδερφή της, η Kim, επέλεξε κάτι πιο απλό, ένα μαύρο βελουτέ φόρεμα, με έντονο- «τετράγωνο» ντεκολτέ και μερικά διαμάντια στον λαιμό της.

Embed from Getty Images

Emilia Clarke

Ήταν η αγαπημένη μας! Επελέξε μια τουαλέτα σε μπλε απόχρωση με έντονο ντεκολτέ. Όπως είπε η 33χρονη ηθοποιός εμπνεύστηκε για την εμφάνισή της από μια παλαιότερη εμφάνιση της J.Lo ενώ κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Chic και sexy μας ενθουσίασε!

Embed from Getty Images

Catherine Zeta-Jones

Αν δεν ήταν η Catherine τότε από εμάς θα ήταν… όχι! Η ηθοποιός επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα, στο οποίο λιγάκι μας «χτύπησε» στο μάτι το φούξια χρώμα. Το είχε σετάρει με ίδιο χρώμα παπούτσια,, είχε πιασμένα τα μαλλιά της κι επειδή είναι η Catherine Zeta-Jones δεν μπορούμε να πούμε πολλά…

Embed from Getty Images

Gwyneth Paltrow

Η ηθοποιός επέλεξε μια μακριά, στενή τουαλέτα με διαφάνεια μπροστά και κρόσια στα μανίκια, στο τελείωμα. H Gwyneth μας άρεσε καθώς ήταν chic απλά μας έπιασε ένα μικρό… άγχος ότι μπορεί να πατήσει αυτά τα μανίκια με τα τακούνια της (ναι, ήταν τόσο μακριά)!

Embed from Getty Images

Zoe Kazan

Απλά ας μας εξηγήσει κάποιος… τι φοράει κι ας πάμε στην επόμενη!

Embed from Getty Images

Zendaya

Το φόρεμά της έγινε θέμα συζήτησης κι αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Η Zandaya επέλεξε ένα πράσινο σκούρο, βελουτέ φόρεμα, το οποίο ήταν σαν κορσές στο πάνω μέρος και είχε ένα βαθύ σκίσιμο από τη μια μεριά. Από τις πιο sexy της βραδιάς…

Embed from Getty Images

Ποια είναι η δική σου αγαπημένη εμφάνιση;;;

Διαβάστε επίσης:

Το μεγάλο «φινάλε» του GoT στα Emmys | Οι μεγάλοι νικητές

Photo: Matt Winkelmeyer/Getty Images North America/Getty Images

Το άρθρο Οι καλοντυμένες και οι… υπερβολικές στο κόκκινο χαλί των Emmys 2019 | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα