Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Πρόεδρο των Φιλλιπίνων

13:44 14/12/2016 - Πηγή: iPop

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγο Ντουτέρτε, καθώς δήλωσε πως όταν ήταν δήμαρχος του Νταβάο σκότωνε ο ίδιος όσους ήταν φερόμενοι ως εγκληματίες. Την δήλωση του αυτή υποστήριξε λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο έδινε παράδειγμα στην αστυνομία.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε κατά τη διάρκεια ομιλίας του τη Δευτέρα σε επιχειρηματίες, στους οποίους έκανε μια παρουσίαση που αφορούσε την εκστρατεία του κατά των ναρκωτικών, καθώς όπως τόνισε τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους λόγω των ναρκωτικών.

Αναφερόμενος στην πόλη στην
οποία ο ίδιος κυβέρνησε 20 χρόνια τόνισε χαρακτηριστικά:

Στο Νταβάο το έκανα ο ίδιος, απλώς για να δείξω στα παιδιά (την αστυνομία) ότι αν μπορώ να το κάνω εγώ, τότε γιατί να μην το κάνουν κι εκείνοι

Περιγράφοντας την διαδικασία που ακολουθούσε ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων ανάφερε:

Πήγαινα στην πόλη με μια μοτοσικλέτα και έκανα περιπολία στους δρόμους αναζητώντας προβλήματα. Επιζητούσα πραγματικά την αντιπαράθεση για να μπορέσω να σκοτώσω κάποιον

Πολλοί από τους φόνους, όπως υποστηρίζει ο ίδιος αφορούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αντίθετοι με την εκστρατεία του Ντουτέρτε είναι οι ΗΠΑ, ο ΟΗΕ και η ΕΕ, καθώς ο πρόεδρος των Φιλλιπίνων έχει ξεσηκώσει και τους πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Photo: AP Photo/Aaron Favila

The post Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Πρόεδρο των Φιλλιπίνων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα