Στα χέρια της αστυνομίας ο 32χρονος που χτυπούσε αγοράκι στον καταυλισμό της Σούδας- Τι υποστηρίζει;

11:31 14/12/2016 - Πηγή: iPop

Συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, o 32χρονος Σύριος πρόσφυγας ο οποίος σε video που δημοσιεύθηκε χτυπούσε 3χρονο αγοράκι στον καταυλισμό προσφύγων- μεταναστών της Σούδας στη Χίο.

Το video το οποίο αναρτήθηκε στα social media έπεσε στην αντίληψη του «Χαμόγελου του Παιδιού που έκανε και την σχετική καταγγελία.

Στο σοκαριστικό video

φαίνεται ο βασανισμός του παιδιού μέσα σε ντουζιέρα.

Πληροφορίες της αστυνομίας σημειώνουν ότι το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, αργά το απόγευμα της Τρίτης, εντόπισε τον Σύρο και το αγοράκι, που έμεναν μόνοι τους στον καταυλισμό.

Το παιδί παραδόθηκε με εισαγγελική παραγγελία προς φροντίδα στη ΜΚΟ Μετάδραση.

Τι υποστηρίζει ο 32χρονος;

Ισχυρίζεται πως είναι πατέρας του παιδιού και αναφέρει πως η γυναίκα του μαζί με ένα ακόμα παιδί τους βρίσκεται στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες επισημαίνουν ότι το παιδί μπορεί και να έχει απαχθεί από τους γονείς του και ο άνδρας να είναι τζιχαντιστής αλλά η αστυνομία της διαψεύδει.

Οι εν λόγω πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και δείχνουν τον άνδρα οπλισμένο εξετάζονται από τις αρχές.

Στην υπόθεση, σημειώνεται όχι έχει εμπλακεί τόσο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όσο και η ΕΥΠ.

Για να λυθεί το μυστήριο με τον φερόμενο ως πατέρα θα πραγματοποιηθεί εξέταση DNA.

Στο video o άντρας χτυπά το φοβισμένο αγοράκι που είναι γυμνό σε ντουζιέρα και καταβάλει προσπάθειες να σταθεί όρθιο. Οι σκηνές είναι τόσο απάνθρωπες που το video κατέβηκε από το διαδίκτυο.

The post Στα χέρια της αστυνομίας ο 32χρονος που χτυπούσε αγοράκι στον καταυλισμό της Σούδας- Τι υποστηρίζει; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
χτυπησε 3χρονο αγορι στον καταυλισμο της σουδας, βίντεο με το σιριο που χτυπουσε το παιδακι
Τυχαία Θέματα