Σοκαριστικές εικόνες απ’ το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

16:52 29/9/2019 - Πηγή: iPop

Σοκαριστικές εικόνες απ’ το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και τρεις ακόμη να τραυματιστούν. 

Τη στιγμή τις σύγκρουσης των τριών αυτοκινήτων, το πρωί της Κυριακής, στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από καφετέριας της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 25χρονος Μολδαβός μετέφερε

12 μετανάστες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, όταν τον εντόπισε η Αστυνομία επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Στη συνέχεια, ξεκίνησε από περιπολικό η επιτήρησή του, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και όχι η καταδίωξή του.

Ο 25χρονος διακινητής αντιλήφθηκε ότι το περιπολικό τον ακολουθεί και έτσι ανέπτυξε ταχύτητα. Ωστόσο, τη στιγμή εκείνη απ’ τη διασταύρωση έβγαινε ένας άτυχος 64χρονος, με τον διακινητή όπως φέρεται να παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, με αποτέλεσμα να εμβολίσει το όχημα του 64χρονου, το οποίο προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο όχημα.

Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο 64χρονος να χάσει τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκαν σχεδόν όλοι οι επιβαίνοντες στο όχημα του 25χρονου Μολδαβού.

Έπειτα, ο διακινητής ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ σε εξέλιξη είναι προανάκριση, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας καφετέριας ακριβώς στο σημείο όπου συνέβη το ατύχημα. Το βίντεο προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο του OPEN και σε αυτό φαίνεται ένα απ’ τα οχήματα να εκτοξεύεται, αλλά και μια απ’ τις υπαλλήλους να πιάνει το κεφάλι της, μη μπορώντας να πιστέψει την εικόνα που αντικρίζει.

Σημειώνεται ότι δυστυχώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν υπάρξει θύματα από καταδίωξη διακινητών που μεταφέρουν μετανάστες, καθώς το τελευταίο διάστημα ολοένα και συχνότερα έχουμε αντίστοιχα φαινόμενα.

Photo: FACEBOOK/ΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΗ

Το άρθρο Σοκαριστικές εικόνες απ’ το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα