O Τσιτσιπάς ήπιε αλκοόλ και ο διάλογος με τη μαμά του είναι απλά υπέροχος!

16:19 29/9/2019 - Πηγή: iPop

O Τσιτσιπάς ήπιε αλκοόλ και ο διάλογος με τη μαμά του είναι απλά υπέροχος και είναι ο λόγος που για ακόμη μια φορά κατέκτησε τις καρδιές μας.

O Τσιτσιπάς ήπιε αλκοόλ κατά τη διάρκεια του τουρνουά Laver Cup, το οποίο θεωρούμε ότι απόλαυσε όσο κανένα άλλο μέχρι σήμερα στην καριέρα του. Έπαιξε μαζί με τα ινδάλματά του, τον Φέντερερ και τον Ναδάλ, ενώ σε βίντεο φαίνεται ότι μετά τη νίκη τους και το τρόπαιο ήπιαν και τα σφηνάκια και τις σαμπάνιες τους.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα ξέφευγε απ’ τη μητέρα του, η οποία στο νέο βίντεο που ανέβασε

ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο κανάλι του στο YouTube φαίνεται να του κάνει ανάκριση και να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις νέες συνήθειες του γιου της.

«Στέφανε, είναι αλήθεια αυτό που άκουσα; Δοκίμασες έστω και μια γουλιά αλκόολ;» φαίνεται να τον ρωτά, η γλυκιά μαμά του, με τον ίδιο με αρκετή δόση χιούμορ να της απαντά: «Είμαι αλκοολικός. Θέλω να σας ανακοινώσω ότι το προηγούμενο βράδυ, έγινα αλκοολικός».

Ο πατέρας του απ’ την άλλη πλευρά είχε άλλες ανησυχίες και τον ρώτησε πώς του φάνηκε μιας και ο Στέφανος δεν έχει ξαναπιεί αλκοόλ. Τότε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ενημέρωσε τον μπαμπά και προπονητή του ότι αυτό που ήπιε ήταν κοκτέιλ.

«Ήπια μισό ποτήρι. Ήταν βότκα με κόκα-κόλα», με τη μαμά του σε αυτό το σημείο να ακούγεται από μέσα να του λέει: «Όχι, Στεφ. Come on!».

«Ήταν αηδιαστικό», της λέει ο Στέφανος και ότι δεν του άρεσε καθόλου, ενώ για να της αποδείξει ότι τον πίεσαν να το κάνει μας δείχνει και το βίντεο, όπου όντως φωνάζουν το όνομά του και τον παρακινούν να πιει αλκοόλ.

Ο πατέρας του απ’ την άλλη τον συμβουλεύει ότι το καλύτερο ποτό δεν είναι η βότκα, αλλά το gin tonic με λεμόνι. Πόσο πολύ αγαπάμε αυτή την οικογένεια;

Δες κι αυτό:

Αυτή είναι η πιο ανθρώπινη πλευρά του Στέφανου Τσιτσιπά που έχεις δει μέχρι σήμερα

Photo: Instagram/@stefanostsitsipas98

Το άρθρο O Τσιτσιπάς ήπιε αλκοόλ και ο διάλογος με τη μαμά του είναι απλά υπέροχος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα