Το Facebook ξεκίνησε να κρύβει τα likes!

13:38 29/9/2019 - Πηγή: iPop

Το Facebook ξεκίνησε να κρύβει τα likes και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ήταν επιτέλους καιρός! Στα βήματα του Instagram, το Facebook τεστάρει αυτή την εβδομάδα το πώς θα φαίνονται τα νέα likes.

Το Facebook

ξεκίνησε να κρύβει τον αριθμό των likes, κάνοντας την αρχή απ’ την Αυστραλία στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με το TechCrunch.

Το συγκεκριμένο πείραμα θα κρύβει τον αριθμό των likes στις αναρτήσεις και πλέον κάτω από ένα post θα διαβάζουμε ότι αυτό «αρέσει» σε «έναν φίλο και άλλους», αντί του αριθμού που συνήθως βλέπαμε μέχρι και σήμερα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα ότι ξεκίνησε αυτές τις δοκιμές προκειμένου να δει εάν αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα βοηθήσει τους χρήστες να νιώθουν καλύτερα στην περίπτωση που τα likes κάτω απ’ την ανάρτησή τους δεν είναι τα επιθυμητά, ενώ εάν οι δοκιμές στεφθούν από επιτυχία, το πιθανότερο είναι ότι θα το δούμε σύντομα και σε περισσότερες χώρες.

Facebook is working to hide like counts, too!https://t.co/WnUrM12aZg

Tip @Techmeme pic.twitter.com/TdT73wT6A0

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) September 2, 2019

«Διεξάγουμε μια περιορισμένη δοκιμή, όπου like, reaction και ο αριθμός προβολών του βίντεο στο Facebook είναι ιδιωτικά. Θα συλλέξουμε το feedback προκειμένου να κατανοήσουμε εάν αυτή η αλλαγή βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών (στην πλατφόρμα)», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Facebook στο TechCrunch.

Οι χρήστες του Facebook θα συνεχίσουν να βλέπουν τα likes και τα reactions στις αναρτήσεις τους, καθώς και τα ονόματα όσων πάτησαν «μου αρέσει», αλλά ο αριθμός τους θα εμφανίζεται μόνο σε εκείνον που έκανε την ανάρτηση και όχι στο News Feed.

Σημειώνεται ότι το Instagram ξεκίνησε παρόμοιες δοκιμές νωρίτερα φέτος απ’ τον Καναδά και πλέον εφαρμόζει τη λογική του να κρύβει τον αριθμό των likes και σε άλλες χώρες.

Αυτό που αναρωτιόμαστε όλοι τώρα είναι τι θα γίνει με τους influencers και μήπως τελικά είναι οι μόνοι που θα στεναχωρηθούν με αυτή την αλλαγή και το γεγονός ότι το Instagram και το Facebook ξεκίνησε να κρύβει τα likes κάτω απ’ τις αναρτήσεις τους;

Διάβασε κι αυτό:

Έτσι θα φαίνονται πλέον τα likes στο Facebook | Photos

Photo: Unsplash/Thought Catalog

Το άρθρο Το Facebook ξεκίνησε να κρύβει τα likes! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Facebook,