Συνταγή για να φτιάξεις το απόλυτο gin tonic με ρόδι!

14:15 29/9/2019 - Πηγή: iPop

Συνταγή για να φτιάξεις το απόλυτο gin tonic με ρόδι. Ιδανικό για τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου και ιδανικό για να το απολαύσεις το βραδάκι πριν ξεκινήσει η νέα εβδομάδα!

Οι συνταγές για να φτιάξεις κάποιο αγαπημένο ποτό είναι εύκολες, γρήγορες και συνήθως απαιτούν λίγα υλικά, τα περισσότερα εκ των οποίων μπορεί ήδη να διαθέτεις στο σπίτι σου.

Το gin tonic είναι ένα αγαπημένο και δροσερό ποτό, το οποίο σε συνδυασμό με τον χυμό lime και τον χυμό από ρόδι, είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψεις. Μπορείς να το φτιάξεις

για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου και να το απολαύσετε όλοι μαζί σε κάποια βεράντα.

Το gin tonic ή gin and tonic είναι αλκοολούχο ποτό τύπου κοκτέιλ και αποτελείται από gin και tonic σε αναλογία 1:1 έως 1:3. Συνήθως σερβίρεται σε ψηλό ποτήρι με παγάκια, καθώς και με λεμόνι ή lime κομμένο σε φέτα είτε στο χείλος του ποτηριού, ή το βάζουμε μέσα όπως και σε αυτή τη συνταγή.

Τι θα χρειαστείς για το gin tonic με ρόδι;60 γρ. gin110 γρ. tonic60 γρ. χυμό ροδιού30 γρ. φρέσκα χυμό limeθρυμματισμένο πάγορόδιlime σε κομμάτιαδεντρολίβανο για τη γαρνιτούραΠώς θα φτιάξεις το gin tonic με ρόδι;Συνταγή:Γεμίζουμε ένα ποτήρι με τους σπόρους του ροδιού και τον θρυμματισμένο πάγο.Ρίχνουμε στο ποτήρι το gin ίσα ίσα να καλύψει τον πάγο και στη συνέχεια προσθέτουμε το tonic.Ανακατεύουμε μαζί τον χυμό lime με τον χυμό από ρόδι και το προσθέτουμε κι αυτό στο ποτήρι μας.Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και γαρνίρουμε το πότο μας με λίγο φρέσκο δενδρολίβανο ή επιπλέον σπόρους από ρόδι.Διαβάστε ακόμη:

Γλυκιά frozen σαγκρία για όλα τα γούστα!

Photo: howsweeteats.com

Το άρθρο Συνταγή για να φτιάξεις το απόλυτο gin tonic με ρόδι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα