Η Κλέλια Ρένεση σε μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλα!

11:44 29/9/2019 - Πηγή: iPop

Η Κλέλια Ρένεση σε μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλα, για τη μητρότητα, τη ζωή με το μωρό της και την μακροσκελή ανάρτηση για τον πατέρα του παιδιού της.

Η Κλέλια Ρένεση διανύει μια απ’ τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από λίγους μήνες υποδέχτηκε το πρώτο της παιδάκι, ενώ για δεύτερη χρονιά την απολαμβάνουμε στην «Μουρμούρα»

ως την αγαπημένη «κυρία Καίτη».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Page 2, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της, για τη ζωή με το μωρό της, αλλά και γιατί αποφάσισε να αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ότι ο Manu Chao δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, για τη νέα της ζωή με το μωρό, η Κλέλια Ρένεση σε μια συνέντευξη στο Page 2 ανέφερε ότι: «Έχω ζήσει μια ζωή μ’ ένα μωρό να με κοιτάει στον καθρέφτη και μπορώ να πως πως είναι δύσκολος συνοδοιπόρος. Πάω να το κάνω κουμάντο, αλλά όλο μου ξεφεύγει. Αν ρωτάς για το πλάσμα το οποίο μεγαλώνω, είναι ένας πραγματικός δάσκαλος και η ζωή είναι σαν να πηγαίνω απ’ την αρχή σχολείο. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό».

Πώς ένιωσε όταν έπρεπε να αφήσει το μωράκι της για να επιστρέψει στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»; «Το παιδί μου είναι μαζί μου παντού και πάντα, γιατί δεν διατίθεμαι να χάσω ούτε μια ώρα «μάθημα» απ’ αυτήν. Είμαι «φυτό» που λένε», απάντησε η όμορφη ηθοποιός.

Αναφορικά με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook για να διορθώσει κάποιες ανακρίβειες που έχουν γραφτεί γι’ αυτή, η Κλέλια ανέφερε ότι το έκανε «γιατί εκεί έχω ένα βήμα να επικοινωνήσω κάποιες σκέψεις μου με κάποιον έλεγχο. Δεν μιλάω ποτέ για τις προσωπικές μου ιστορίες, συναντήσεις, όνειρα, κατακτήσεις. Σπάνια. Και αυτό φροντίζω να το κάνω μόνο αν το κρίνω απαραίτητο και σε ένα μέσο που ο άλλος δεν αγοράζει με αντίτιμο χρημάτων ή έναντι διαφημίσεων», προσθέτοντας επίσης ότι:

Γιατί η προσωπική ζωή του κάθε καλλιτέχνη δεν είναι προς πώληση και αυτό είναι βαθιά μου πεποίθηση. Έτσι, λοιπόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να εκφράσω αυτό που θέλω χωρίς μεσάζοντες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να «πουλήσουν» έναντι χρημάτων ή δημοτικότητας τους. Ας μάθουμε, λοιπόν, να μη χτίζουμε στις πλάτες των άλλων. Ο καθένας ας πάρει στους ώμους τους τη σκιά του κι ας περπατήσει. Πιστεύω πως αυτός είναι ένας έντιμος τρόπος για να πορεύεσαι

Ερωτηθείσα για το εάν θα ήταν πιο εύκολο να δίνει πιο συχνά συνεντεύξεις και να μιλάει και για τη προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε στο Page 2 και στον δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη ότι: «Σου έχω ήδη απαντήσει».

Τέλος, για το εάν υπάρχει κάποιος στίχος που εμπνεύστηκε όταν έζησε τη χαρά της μητρότητας, η ηθοποιός απάντησε ότι: «Ο τρόπος που γράφω αλλάζει και εξελίσσεται, και πώς αλλιώς άλλωστε. Πλέον γράφω και σε ηρεμία και νηφαλιότητα και έτσι το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Στιχάκια πάνε και έρχονται στα τετράδια μου από τότε που επισκέφτηκα τη χώρα της μητρότητας, χωρίς μεγάλη επιτυχία, μπορώ να ομολογήσω. Μάλλον δεν χωράνε ακόμα οι λέξεις τις περιγραφές μου, οπότε κάτι μικραίνει και κάτι στριμώχνεται. Θα έρθει η ώρα που θα έχουν όλα το «σχήμα» που πρέπει. Δεν βιάζομαι. Απολαμβάνω. Το ίδιο εύχομαι και σε εσάς».

Διαβάστε ακόμη:

Κλέλια Ρένεση: «Ο Manu δεν είναι πατέρας του παιδιού μου»

Photo: Instagram/@klelia_renesi_fc

Το άρθρο Η Κλέλια Ρένεση σε μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα