Σκέψεις για να γίνει πιο εύκολη η νέα εβδομάδα στη δουλειά

08:30 21/9/2021 - Πηγή: iPop

Άλλη μια Δευτέρα ξημέρωσε σε αυτόν τον κόσμο και ξεκινήσαμε να πάμε στη δουλειά. Κάθε Δευτέρα είναι ένα μικρό σοκ για όλους μας. Ακόμα και αν κάνω μια δουλειά που αγαπώ, που με γεμίζει και κάθε κύτταρό μου θέλει να δίνω εκεί το χρόνο μου, ωστόσο κάθε Δευτέρα που έρχεται νιώθω ότι δεν χόρτασα το Σαββατοκύριακο, έχω αυτήν την αίσθηση ότι δεν είδα όσο ήθελα τα παιδιά μου, δεν έπαιξα μαζί τους, δεν ολοκλήρωσα την γεμάτη με to dos λίστα που έχω για το σπίτι μου. Κάθε Δευτέρα που ντύνομαι να

πάω στη δουλειά μου ψάχνω να βρω κίνητρο για τη νέα εβδομάδα. Το κίνητρο πάντα όταν το χρειάζομαι το βρίσκω μέσα από quotes και ατάκες που έχουν πει σπουδαίοι άνθρωποι που πέρασαν από αυτόν τον κόσμο.

Pexels

Πώς να αγαπήσεις ξανά τις Κυριακές και να διαχειριστείς τα Sunday Blues

Δευτέρα: Yes!

Είναι Δευτέρα, έχω δουλειά. Ξεκινά μια νέα βδομάδα. Αν σε όλα αυτά που μπορεί να μας ρίχνουν λίγο τους ώμους και να μας στεναχωρούν τους βάλουμε ένα θαυμαστικό στο τέλος αμέσως έχουν άλλη διάσταση! Είναι Δευτέρα! Έχω δουλειά! Ξεκινά μια νέα βδομάδα! Yes! Είμαι υγιής, ξύπνησα και θα διαθέσω όλη μου την ενέργεια και τη γνώση για να δώσω αξία σε όσους ανθρώπους μπορώ! Είναι αυτό από μόνο του το κίνητρο για τη νέα εβδομάδα!

Ακόμα και εγώ που τα λέω όλα αυτά και τα γράφω θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι ξυπνάω και εγώ κάποιες Δευτέρες και δεν θέλω να πάω στη δουλειά, όχι γιατί δεν την αγαπώ, αλλά γιατί είναι ανθρώπινο κάποιες φορές να μην νιώθουμε χορτασμένοι από το Σαββατοκύριακο και γιατί με ένα ανοιγόκλεισμα των ματιών ήρθε ξανά το πρωί της Δευτέρας.

Πώς κάνοντας manifestation έλκουμε κοντά μας αυτό που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας

17 Quotes για το κίνητρο της νέας εβδομάδας«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς – έχεις δίκιο» Henry Ford«Η ευτυχία δεν βρίσκεται στην απλή κατοχή χρημάτων βρίσκεται στη χαρά της επίτευξης, στη συγκίνηση της δημιουργικής προσπάθειας» Franklin D. Roosevelt«Το μέλλον εξαρτάται από το τι κάνετε σήμερα» Mahatma Gandhi«Ο άνθρωπος που μετακινεί ένα βουνό ξεκινά μεταφέροντας μικρές πέτρες» Confucius«Ξεκινήστε κάνοντας ό, τι είναι απαραίτητο και μετά ό, τι είναι δυνατό. και ξαφνικά κάνεις το αδύνατο» Άγιος Φραγκίσκος«Οι άνθρωποι σπάνια πετυχαίνουν εκτός αν διασκεδάσουν με αυτό που κάνουν» Dale Carnegie«Η επιτυχία φαίνεται να συνδέεται με τη δράση. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι συνεχίζουν να κινούνται. Κάνουν λάθη, αλλά δεν τα παρατάνε» Conrad Hilton«Δεν χρειάζεται να δείτε ολόκληρη τη σκάλα, απλώς κάντε το πρώτο βήμα» Martin Luther King, Jr.«Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αλλά υπάρχει ένα μυστικό. Πραγματοποιούνται μέσα από τη μαγεία της επιμονής, της αποφασιστικότητας, της δέσμευσης, του πάθους, της εξάσκησης, της εστίασης και της σκληρής δουλειάς. Συμβαίνουν ένα βήμα τη φορά, εκδηλώνονται με την πάροδο των ετών και όχι με τις εβδομάδες» Elbert Hubbard«Προσπαθήστε να μην γίνετε άτομο επιτυχίας, αλλά προσπαθήστε να γίνετε άτομο αξίας» Albert Einstein«Αν είχα οκτώ ώρες για να κόψω ένα δέντρο, θα περνούσα έξι ώρες για να ακονίσω το τσεκούρι μου» Abraham Lincoln«Επιτρέψτε μου να σας πω το μυστικό που με οδήγησε στους στόχους μου: η δύναμή μου έγκειται αποκλειστικά στην επιμονή μου» Louis Pasteur«Σε μια στιγμή απόφασης, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι το σωστό, το επόμενο καλύτερο είναι το λάθος και το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι το τίποτα» Theodore Roosevelt«Μη φοβάστε τη σκληρή δουλειά. Τίποτα αξιόλογο δεν έρχεται εύκολα. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποθαρρύνουν ή να σας πουν ότι δεν μπορείτε να το κάνετε. Στην εποχή μου μου είπαν ότι οι γυναίκες δεν πήγαν στο χημικό. Δεν είδα κανέναν λόγο για τον οποίο δεν μπορούσαμε» Gertrude B. Elion«Αν θέλετε να κάνετε μια εύκολη δουλειά να φαίνεται πολύ δύσκολη, απλώς συνεχίστε να το κάνετε» Olin Miller«Δεν έχει σημασία πόσο αργά προχωράς, αρκεί να μην σταματήσεις» Confucius«Δεν είμαι προϊόν των περιστάσεών μου. Είμαι προϊόν των αποφάσεών μου» Stephen Covey

Και καθώς ολοκληρώνω τη λίστα με τα quotes, έχω πάρει όλο το κίνητρο για τη νέα εβδομάδα και είμαι έτοιμη για να αδράξω αυτήν την νέα μέρα που ξημέρωσε και είμαι ακόμα εδώ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σκέψεις για να γίνει πιο εύκολη η νέα εβδομάδα στη δουλειά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα