Dancing With The Stars: Το επίσημο trailer και όλα τα λαμπερά αστέρια του show

14:25 20/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει αυτή την τηλεοπτική σεζόν στο Star και κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου. Το “Dancing With The Stars” έρχεται εντελώς ανανεωμένο, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε και είναι τόσο εντυπωσιακό που μας κάνει να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα!

Το “Dancing With The Stars” είναι μια μικρή γιορτή χορού η οποία έχει καταφέρει να κατακτήσει

το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και ετοιμάζεται να κερδίσει ξανά την προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η γιορτή χορού επιστρέφει και είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ!

Σε ρόλο έκπληξη στο πλευρό της Βίκυς Καγιά θα βρίσκεται ο stand up comedian Λάμπρος Φισφής. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία. Θα σχολιάζουν, θα συμβουλεύουν, θα εντοπίζουν αστοχίες και θα επικροτούν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, δημιουργικά, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη τους για την τέχνη του χορού.

Οι διαγωνιζόμενοι και οι μέντορές τους θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο χορός, το συναίσθημα, οι εντυπωσιακές χορογραφίες, η ένταση, η αγάπη, η συγκίνηση, η διασκέδαση, η εκτόνωση και το όραμα έρχονται για να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να μας κάνουν να λατρέψουμε την τέχνη του χορού!

Οι 16 Έλληνες celebrities με τους παρτενέρ τους, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία.

Και οι 16 είναι υπέροχοι και θα βάλουν τα δυνατά τους για να μαγνητίσουν και να εμπνεύσουν με τη χάρη και τη φινέτσα τους την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Θα απολαμβάνουμε την προσπάθειά τους να εκφραστούν δημιουργικά, θέλοντας να μας παρασύρουν σε αυτή την ευχάριστη χορευτική πρόκληση, μεταδίδοντας μόνο αισιοδοξία και θετική αύρα στη σκηνή του “Dancing With The Stars”.

Δες εδώ το επίσημο trailer του Dancing With The Stars:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Dancing With The Stars: Το επίσημο trailer και όλα τα λαμπερά αστέρια του show εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dancing With,Stars