Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του, την δήλωση του για το εμβόλιο και τα πολυσυζητημένα διαλείμματα τουαλέτας

15:51 20/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για όλα στην συνέντευξή του στο “Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα. Τα διαλύματα τουαλέτας, η θέση του στην κατάταξη με τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, οι δηλώσεις του για το εμβόλιο και οι αναρτήσεις του στα social media ήταν τα βασικά σημεία στην συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά, του τρίτου καλύτερου τενίστα του κόσμου.

“Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού, απλά δεν βλέπω λόγο για κάποιον στην δική μου ηλικία να χρειαστεί να εμβολιαστεί”: Η νέα

δήλωση Τσιτσιπά μετά τις αντιδράσεις

Η συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά: Οι αμφιλεγόμενες αναρτήσεις, οι δηλώσεις για το εμβόλιο και τα διαλείμματα τουαλέτας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε για τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στα social media και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις: “Είναι κάτι το οποίο γουστάρω εγώ προσωπικά, θέλω να βρω τη φωνή μου μέσω αυτής της πλατφόρμας. Είναι σημαντικό να προσφέρω κάτι διαφορετικό από το να παίζω τένις, έχω γνώμη όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι και της στηρίζω”. Για τις δημοσιεύσεις του σχετικά με το Χάροντς και την Βουλιαγμένη δήλωσε: “Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, και κάτι αρνητικό πίσω απ΄ αυτό παρότι υπήρξαν άνθρωποι που το είδαν με την κακή ματιά και υπήρξε κράξιμό”.

Μια ακόμα δήλωσή του που είχε προκαλέσει αντιδράσεις ήταν σχετικά με το εμβόλιο το οποίο δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει:

“Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό και για να ξεκαθαρίσω κάτι ποτέ δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό. Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Δεν θα υπάρχει άλλο ενδεχόμενο”.

Τα διαλείμματα τουαλέτας του τενίστα είχαν προκαλέσει αντιδράσεις ενώ κάποιοι τον κατηγόρησαν πως μιλάει μέσω κινητού με τον πατέρα του. Σε ερώτηση σχετικά με το πόση ώρα χρειάζεται για να κάνει ένα ντους στο σπίτι και αν τα διαλείμματα τουαλέτας γίνονται για να εκνευρίσει τον αντίπαλό του δήλωσε: “Είμαι κάποιος ο οποίος μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου, παίρνω αρκετό χρόνο, όχι όσο παίρνουν οι γυναίκες αλλά αρκετό. Με τίποτα δεν το κάνω για να εκνευρίσω τον αντίπαλο. Κυρίως όταν έχω νικήσει ένα σετ 6-0 και παίρνω toilet brake εκείνη τη στιγμή δεν νομίζω ότι με συμφέρει. Το έχω κάνει και σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι σίγουρα κάτι το οποίο δεν κάνω επίτηδες”.

Στην ερώτηση εάν όντως μιλάει με τον πατέρα του εκείνη την στιγμή απάντησε γελώντας: “Όταν κοιμάμαι και ονειρεύομαι το βράδυ ναι συμβαίνει”. Άλλο ένα γεγονός που έχει φέρει πολλές φορές τον τενίστα στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι τα ξεσπάσματα που έχει στους αγώνες τους δηλώνοντας μετανιωμένος: “Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για αυτά που έκανα, ένιωσα άσχημα και αμηχανία. Μέσα από αυτές τις στιγμές μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο μέλλον”.

Ο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε για το ποιος παίζει το καλύτερο τένις αυτήν την στιγμή και για το ν θεωρεί τον εαυτό του κορυφαίο: “”Ο Μεντβέντεφ και το έχει δείξει με τα αποτελέσματα του και ο Ζβέρεφ έχει μια σταθερή πορεία. Δεν θεωρώ ότι είναι καλύτεροι από μένα αλλά αυτό το διάστημα ναι. Βαθιά μέσα μου θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους, αλλά φυσικά θα πρέπει να το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ κοντά στο να γίνω το Νο1 και η διαφορά είναι σε μικρές λεπτομέρειες”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του, την δήλωση του για το εμβόλιο και τα πολυσυζητημένα διαλείμματα τουαλέτας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα