Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο John Legend και η Chrissy Teigen: Έγιναν γονείς για τρίτη φορά! – «Πόσο ευλογημένη μέρα»

13:35 14/1/2023 - Πηγή: iPop

Η οικογένεια του John Legend και της Chrissy Teigen μόλις έγινε λίγο μεγαλύτερη! Το τρίτο μωρό του ζευγαριού γεννήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, γεγονός που επιβεβαίωσε ο περήφανος πατέρας λίγες ώρες μετά τον ερχομό του παιδιού του.

Ο 43χρονος θρύλος της μουσικής, εκμυστηρεύτηκε σε ένα πλήθος σε μια ιδιωτική συναυλία ότι υποδέχτηκαν «το μικρό τους μωρό το πρωί». «Τι ευλογημένη μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Chrissy Teigen και John Legend γονείς για τρίτη φορά

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι ενώ «δεν κοιμήθηκε πολύ, αισθάνεται γεμάτος ενέργεια» αφού πέρασε «πολύ χρόνο» στο νοσοκομείο.

Η γέννηση του παιδιού τους έρχεται τρία χρόνια μετά τη τραγική απώλεια του μωρού που κυοφορούσε η Teigen. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Chrissy ανακοίνωσε ότι έχασε το τρίτο τους παιδί στη μέση της εγκυμοσύνης. Το μοντέλο έγραψε τότε σε μία ανάρτηση ότι ήταν «σοκαρισμένοι» και παραδέχθηκε ότι ένιωσαν «τον βαθύ πόνο για τον οποίον μόνο ακούς, τον πόνο που δεν έχουμε ξανανιώσει ποτέ».

Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς του 4χρονου Miles Theodore, και της 6χρονης κόρης τους, Luna Simone. Μιλώντας στο People τον Μάρτιο, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προετοιμασία της οικογένειάς του για τη νέα τους προσθήκη.

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι», είπε ο Legend, «και, ξέρετε, τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγάλα ώστε να γνωρίζουν στα αλήθεια τι συμβαίνει, οπότε πραγματικά περιμένουν να αποκτήσουν ένα νέο αδερφάκι στη ζωή τους. Και νομίζω ότι θα είναι πολύ καλοί στο να είναι μεγάλη αδερφή και μεγάλος αδερφός».

H Chrissy Teigen σε μια εξομολόγηση από καρδιάς για τις 100 μέρες χωρίς αλκοόλ και τα mean tweets απ’ το παρελθόν

Τον Σεπτέμβριο, η 37χρονη Teigen είπε στο People ότι η Luna και ο Miles ήταν «πολύ ενθουσιασμένοι» με τη νέα προσθήκη της οικογένειάς τους και ότι έμαθαν για την εγκυμοσύνη της από πολύ νωρίς.

«Από τότε που κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση, ξέραμε πως πιθανώς σε εννέα μέρες μετά τη μεταφορά θα είχε λειτουργήσει και θα ήμουν έγκυος», είπε. «Έτσι λοιπόν τους το είπα πολύ, πολύ νωρίς».

«Ήξεραν ότι θα πήγαινα για τη μεταφορά. Έτσι ήξεραν από την αρχή ότι υπήρχε η πιθανότητα και να μην λειτουργήσει γιατί αυτό συνέβη πριν», εξήγησε η Teigen, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο.

Η Chrissy Teigen έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα για την κόρη της, Luna, που έγινε 5 ετών!

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο John Legend και η Chrissy Teigen: Έγιναν γονείς για τρίτη φορά! – «Πόσο ευλογημένη μέρα» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords