Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ

13:40 5/1/2020 - Πηγή: iPop

Δίνοντας μάχη με τον καρκίνο και σε ηλικία 77 ετών πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ, η γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια του ελληνικού κινηματογράφου. 

Η γνωστή αυτή ηθοποιός, που πάλεψε πολύ με την αρρώστια αυτή, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά. Το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν στην παράσταση «Η Παριζιάνα», όμως εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της που επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις εμφανίσεις της στη θεατρική

σκηνή στις 8 Δεκεμβρίου.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δίπλα της βρισκόταν συνεχώς η κόρη της, Σάντρα Βουτσά, η αδελφή της, Μαργαρίτα, και άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος. Δυστυχώς, ο καρκίνος την νίκησε και σε ηλικία 77 ετών πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Έρρικα Μπρόγιερ με την αδερφή της Μαργαρίτα ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό τη δεκαετία του ’60. Το 1962, μάλιστα, έπαιξαν στο σινεμά στην ταινία «Όταν λείπει η γάτα» του Αλέκου Σακελλάριου.

Ήταν η πρώτη γυναίκα του Κώστα Βουτσά, τον οποίο παντρεύτηκε το 1965 και με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Σάντρα. Μπορεί η Έρρικα Μπρόγιερ και ο Κώστας Βουτσάς να χώρισαν, όμως διατηρούσαν άριστες σχέσεις. Ο δεύτερος γάμος της γνωστής ηθοποιού ήταν με έναν άνθρωπο εκτός του χώρου της, τον Γιάννη Μαρινάκη.

Συμμετείχε ως χορεύτρια και ηθοποιός σε πολλές ελληνικές ταινίες, όπως «Τα 201 καναρίνια» (1964), «Ο ανήφορος» (1964), «Ο ανεμοστρόβιλος» (1964), «Η Παριζιάνα» (1969), «Πίσω μου σ’ έχω σατανά» (1971), «Αγάπησα μια πολυθρόνα» (1971), «17 σφαίρες για έναν άγγελο, η αληθινή ιστορία της Ηρώς Κωνσταντοπούλου» (1981), «Οι απέναντι» (1981).

Την τελευταία της συνέντευξη έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη τέλη Νοέμβρη, λίγο πριν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Το άρθρο Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα