Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά είναι μαγική! (Video)

11:50 5/1/2020 - Πηγή: iPop

Χειμώνας είναι, ο καιρός είναι πλέον αρκετά τσουχτερός και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας δεν λείπουν και οι χιονοπτώσεις. Τα χιόνια στην Πάρνηθα έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο λευκό τοπίο που θα θες σίγουρα να δεις. 

Είναι μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας κι όμως η Πάρνηθα έχει ντυθεί στα

λευκά για τα καλά. Το αλπικό αυτό τοπίο της Αττικής από ψηλά δείχνει υπέροχο και χάρη στους Up Stories και τις εναέριες πτήσεις τους έχουμε τη δυνατότητα να το απολαύσουμε.

Μπορεί ο καιρός να είναι κρύος κι οι θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Up Stories από το να τραβήξουν και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό βίντεο με τα χιόνια στην Πάρνηθα που έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο λευκό τοπίο.

Η ομάδα Up Stories με τις εναέριες πτήσεις της κατέγραψε τη χιονισμένη Πάρνηθα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Ο Πύργος του ΟΤΕ είναι πιο άσπρος από ποτέ, η βόλτα με το τελεφερίκ μοιάζει υπέροχη δίπλα στο χιονισμένο τοπίο, ενώ τα γνωστά καταφύγια Φλαμπούρι και Μπάφι έχουν βουλιάξει για τα καλά στο χιόνι.

Το τοπίο είναι μαγικό, απολαυστικό και χιονισμένο φυσικά και σε καλή να το επισκεφτείς. Αν είσαι λάτρης του χιονιού, τότε ίσως να θες να είσαι εκεί, αφού δεν είναι κάτι που βλέπουμε καθημερινά. Η Πάρνηθα χιονισμένη είναι απλά καταπληκτική και σίγουρα το βίντεο θα σε κάνει να θες να πας εκεί αμέσως!

Απόλαυσε το βίντεο με τα χιόνια στην Πάρνηθα:

Στα λευκά και η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας:

Στα λευκά ντύθηκε η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας και είναι μαγική! (Video)

Το άρθρο Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά είναι μαγική! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα