Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες της Ημαθίας

09:04 2/3/2016 - Πηγή: iPop

Δεν κάνουν πίσω κι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν με όποιο τρόπο μπορούν αυτά που ζητούν από την Κυβέρνηση οι αγρότες της Ημαθίας, οι οποίοι, σήμερα Τετάρτη, κατεβάζουν τα τρακτέρ τους στην Βέροια και προχωρούν σε νέες κινητοποιήσεις.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αλεξάνδρειας, Π. Μεσσαλάς δήλωσε σχετικά:

Ξεκαθαρίζουμε ότι θα σκληρύνουμε τη στάση μας, και όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, όσο πλησιάζει η ώρα κατάθεσης των νομοσχεδίων του ασφαλιστικού και φορολογικού στη Βουλή

για ψήφιση. Δεν θα κάνουμε πίσω. Δουλεύουμε για την ενδυνάμωση και κάθαρση του αγροτικού κινήματος σε συνεργασία με άλλους του κλάδου σε όλη την Ελλάδα και στόχος μας είναι ενωμένοι να καταστείλουμε τις προσπάθειες που επιχειρούνται για τον αφανισμό του πρωτογενούς τομέα

Οι αγρότες θα βρεθούν, λοιπόν, στο κτίριο της εφορίας της Βέροιας στις 11:00, το οποίο και θα αποκλείσουν συμβολικά, ενώ θα δώσουν και στην προϊστάμενη ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Μετά την πορεία με 100 τρακτέρ που θα γίνει στην πόλη, θα μεταβούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να δώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στους βουλευτές καλώντας τους να τοποθετηθούν δημόσια για την στάση που θα κρατήσουν στην ψήφιση του ασφαλιστικού.

Τέλος, οι αγρότες της Ημαθίας θα βρεθούν στο κτίριο της αντιπεριφέρειας, δίνοντας επίσης ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Καλαϊτζίδη και θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου.

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες της Ημαθίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα