Κύκλωμα εκβιαστών: Στο στόχαστρο των αρχών κι άλλοι συνεργάτες

08:51 2/3/2016 - Πηγή: iPop

Την πόρτα του πρώτου ανακριτή, που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση σχετικά με το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων, αναμένεται να περάσουν μέσα στο επόμενο διάστημα κι άλλα άτομα, τα οποία φωτογραφίζονται ως συνεργάτες των εκβιαστών.

Πρόκειται κυρίως για δημοσιογράφους, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στην δικογραφία. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται πως θα ακούσουν οι αρμόδιοι τις καταθέσεις των ατόμων που βρίσκονταν σε επικοινωνία με τον εκδότη και τους δύο δημοσιογράφους.

Διαχειριστές ιστοσελίδων αναμένεται, λοιπόν, πως θα κληθούν να καταθέσουν μέσα στις

επόμενες ημέρες, ενώ η υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ που με την κατάθεσή της ξετύλιξε το κουβάρι της ιστορίας, θα προχωρήσει σε συμπληρωματική κατάθεση.

Πηγές της αστυνομίας φέρεται να λένε πως «τώρα ξεκινάει η ουσιαστική έρευνα για να ξεσκεπαστούν και άλλα ονόματα, γνωστό στο δημοσιογραφικό χώρο, τα οποία μέχρι στιγμής δεν συμπεριλαμβάνονται στους κατηγορουμένους. Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί ακόμα».

Θυμίζουμε σ’ αυτό το σημείο πως πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη δεύτερου κυκλώματος εκβιαστών από τον χώρο των ΜΜΕ, αφού φέρεται να έχουν γίνει προφορικές καταγγελίες για εκβιασμούς επιχειρήσεων.

Τονίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής βγήκε η απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα σχετικά με το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων. Ο Π. Μουσσάς προφυλακίστηκε, ενώ οι κ.κ. Μαυρίκος και Φράγκου αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

The post Κύκλωμα εκβιαστών: Στο στόχαστρο των αρχών κι άλλοι συνεργάτες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα