Σε κώμα η ηθοποιός Anne Heche: «Δεν αναμένεται να επιβιώσει» – Το μήνυμα της οικογένειας της ηθοποιού μετά το τροχαίο ατύχημα

11:00 12/8/2022 - Πηγή: iPop

Η οικογένεια της Anne Heche αποκάλυψε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός «δεν αναμένεται να επιβιώσει» από τη σφοδρή σύγκρουση που υπέστη το όχημά της, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τυλίχτηκε στις φλόγες την περασμένη Παρασκευή 5/8.

«Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Anne υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική κάκωση και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση», λέει ο εκπρόσωπος σε δήλωση εκ μέρους της οικογένειας της Heche.

«Δεν αναμένεται να επιβιώσει», πρόσθεσε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Anne, αλλά

και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Anne στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ», τόνισε.

Όπως ενημέρωσε, θα ελεγχθούν τα όργανά της, καθώς ήθελε να τα δωρίσει «Ήταν από καιρό επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της», δήλωσε ο εκπρόσωπός της, προσθέτοντας ότι «κρατείται σε υποστήριξη ζωής για να διαπιστωθεί εάν κάποια είναι βιώσιμα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Heche (@anneheche)

«Η Anne είχε τεράστια καρδιά και άγγιξε όλους όσους συναντούσε με το γενναιόδωρο πνεύμα της», προστίθεται στην ανακοίνωση. «Περισσότερο από το εξαιρετικό ταλέντο της, είδε τη διάδοση της καλοσύνης και της χαράς ως το έργο της ζωής της. Θα μείνει στη μνήμη για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα λείψει πολύ για το φως της».

Σε κώμα η ηθοποιός Anne Heche – Πώς έγινε το τροχαίο;

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή Mar Vista του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι της Heche.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, το αυτοκίνητο της Heche, έπεσε πάνω σε σπίτι και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά.

Ο ένοικος του σπιτιού διέφυγε χωρίς να τραυματιστεί. Οι γείτονες αποκάλυψαν στο Fox News ότι το αυτοκίνητο είχε περάσει μέσα από το σπίτι. «Τα παράθυρα ήταν σπασμένα, οπότε άνοιξα την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου. Η [Heche] απάντησε και είπε ότι δεν ήταν καλά, οπότε ήταν δύσκολο. Ξέρω ότι δεν την έβγαλαν από το αυτοκίνητο μέχρι να σβήσει η φωτιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Heche (@anneheche)

Την Πέμπτη 11/8, η αστυνομία δήλωσε στο CNN ότι διερευνούσε εάν η Heche είχε αναπηρία τη στιγμή του συμβάντος μετά από αιμοληψία, αλλά ότι «απαιτούνται πρόσθετες εξετάσεις για να αποκλειστούν τυχόν ουσίες που χορηγήθηκαν στο νοσοκομείο», τόνισε η αστυνομικός Annie Hernandez.

Η 53χρονη ηθοποιός, πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres, είναι γνωστή για ταινίες όπως οι Donnie Brasco, Cedar Rapids και Psycho.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σε κώμα η ηθοποιός Anne Heche: «Δεν αναμένεται να επιβιώσει» – Το μήνυμα της οικογένειας της ηθοποιού μετά το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα