House of Hammer: Τα σκοτεινά και διεστραμμένα μυστικά του Armie Hammer και της οικογένειάς του έρχονται σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ

20:41 11/8/2022 - Πηγή: iPop

Το Discovery+ κυκλοφόρησε το νέο trailer για το House of Hammer, την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στα εγκλήματα που διέπραξε ο σταρ του Hollywood Armie Hammer. Εξερευνώντας την κληρονομιά των προνομίων και της κακοποίησης της οικογένειας Hammer, τα ντοκιμαντέρ υπόσχονται να αναλύσουν

πώς οι πλούσιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα χρήματά τους για να αποφύγουν το νόμο και πώς οι άνδρες στην εξουσία χρησιμοποιούν τη θέση κύρους τους για να κακοποιήσουν γυναίκες.

Ο Armie Hammer ήταν ένας αγαπημένος σταρ του Hollywood, που συγκέντρωνε επαίνους για τα έργα του σε υπερπαραγωγές όπως το «The Social Network» και το «Call Me by Your Name». Ωστόσο, το 2021, αρκετές γυναίκες κατήγγειλαν τη Hammer για βιασμό, μη συναινετικό BDSM και σωματική και συναισθηματική κακοποίηση. Ενώ ο ηθοποιός απέρριψε αρχικά τις κατηγορίες ως επίθεση στην ακεραιότητά του, ο Armie Hammer έγινε στόχος μιας συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας.

Girl in the picture: Η συγκλονιστική ιστορία της κοπέλας που μεγάλωσε, κακοποιήθηκε και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον απαγωγέα της στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

House of Hammer – Trailer: Όσα πρέπει να ξέρεις για το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ

Το trailer για το House of Hammer περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την Courtney Vucekovich και την Julia Morrison, δύο από τις πρώην φίλες του Hammer που υπέστησαν κακοποίηση στα χέρια του. Στο trailer, οι δύο γυναίκες μοιράζονται μηνύματα και ηχητικά από τον Hammer, στα οποία εκείνος μοιράζεται τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις, παρόλο που νιώθουν άβολα με τις προτάσεις του. Σύμφωνα με τις πρώην συντρόφους του, ο Armie Hammer διεγείρεται συχνά από την έλλειψη συναίνεσης, η οποία μπορεί να τον οδήγησε να διαπράξει τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται.

Στο trailer εμφανίζεται, επίσης, η θεία του Armie Hammer, Casey Hammer, που μιλά για το πώς η καταχρηστική συμπεριφορά του ηθοποιού μεταδόθηκε μέσω της οικογένειάς του. Έτσι, αντί να εστιάζει μόνο στα εγκλήματα του ηθοποιού, η σειρά υπόσχεται να αποκαλύψει την εγκληματική συμπεριφορά όλης της οικογένειας Hammer.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, ο Jason Sarlanis, Πρόεδρος του Crime and Investigative Content, Linear and Streaming, δήλωσε:

«Οι κατηγορίες για βιασμό και κακοποίηση που ασκήθηκαν κατά του Armie Hammer τα τελευταία χρόνια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου όταν πρόκειται για την οικογένεια Hammer. Με το «House of Hammer», γινόμαστε μάρτυρες πραγματικά ανησυχητικών λεπτομερειών και απαίσιων μυστικών που το χρήμα και η εξουσία δεν μπορούσαν να κρύψουν για πάντα. Αυτό το ντοκιμαντέρ δίνει ένα σημαντικό βήμα στις γυναίκες που παρουσιάστηκαν για να μοιραστούν τις ιστορίες τους και ελπίζουμε το θάρρος τους να εμπνεύσει και άλλους να συνεχίσουν ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από την κακοποίηση στην κοινωνία μας».

Το ντοκιμαντέρ για τον Marilyn Manson έφερε στο “φως” όλα όσα ήταν κρυμμένα στο σκοτάδι

Το House of Hammer κάνει την πρεμιέρα του στο Discovery+ Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου. Μπορείς να δεις το trailer αλλά και την περίληψη παρακάτω:

Κραιπάλη. Απάτη. Κατάχρηση. Εθισμός. Διαφθορά. Κατά τη διάρκεια πέντε γενεών, οι άντρες της οικογένειας Hammer έχουν περισσότερα μυστικά και σκάνδαλα από όσα μπορεί να περιέχει οποιοδήποτε θησαυροφυλάκιο. Τα υποτιθέμενα εγκλήματα του Armie Hammer είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μέσα από ένα θησαυροφυλάκιο αρχείων και συνεντεύξεων από επιζώντες και μέλη της οικογένειας, τα σκοτεινά και στρεβλά μυστικά της οικογένειας Hammer έρχονται στο φως. Πίσω από το χρήμα και την εξουσία κρύβεται μια δυσλειτουργική δυναστεία με τους αρσενικούς χαρακτήρες της να επιδεικνύουν όλες τις καταστροφικές συνέπειες των προνομίων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο House of Hammer: Τα σκοτεινά και διεστραμμένα μυστικά του Armie Hammer και της οικογένειάς του έρχονται σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα