Οδηγός επικοινωνίας για ψαγμένα ζευγάρια: Περνώντας ευχάριστα και ουσιαστικά τον χρόνο στην παραλία

17:46 11/8/2022 - Πηγή: iPop

Πώς να τον γνωρίσεις καλύτερα αν τώρα είστε στην αρχή της σχέσης και πάτε τις πρώτες σας διακοπές, ή αν τώρα γνωριστήκατε. Οι διακοπές είναι η φάση που οι ρυθμοί πέφτουν, μπορεί να κάτσετε με τις ώρες κάτω από την ξαπλώστρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωριστείτε καλύτερα. Βρήκα 40 ερωτήσεις για τον σύντροφο που θα σε κάνουν να μάθεις πράγματα για εκείνον που ίσως ακόμα δεν γνωρίζεις. Κάθε άνθρωπος είναι σαν ένα βιβλίο. Φαντάσου ότι η εμφάνιση είναι σαν το εξώφυλλο αλλά πολλές φορές το περιεχόμενο είναι

χίλιες φορές καλύτερο από το εξώφυλλο ή μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Αυτή είναι μια πρόκληση που έχεις εσύ να ανακαλύψεις.

40 ερωτήσεις για το σύντροφο για τη φάση των διακοπών

Κατά κάποιον τρόπο οι ερωτήσεις που θα κάνεις στον σύντροφό σου, είναι ένα είδος βιογραφίας. Κάνεις τον «δημοσιογράφο» που ρωτά τον άνθρωπό σου για μικρές λεπτομέρειες της ζωής του που ακόμα και ο ίδιος ίσως χαρεί που θα ξανα θυμηθεί μικρά κομμάτια της ζωής του που μπορεί να έχει ξεχάσει.

UnsplashΠώς ήταν τα καλοκαίρια σου σαν παιδί;Ποια ήταν η αγαπημένη σου γεύση παγωτού όταν ήσουν μικρός;Ποιο ήταν το αγαπημένο σου παιχνίδι;Τι ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου σούπερ ήρωας και γιατί;Όταν ήσουν παιδί τι φοβόσουν; Η οικογένειά σου έχει οικογενειακές παραδόσεις που κρατά ακόμα;Πιστεύεις; Ήσουν δημοφιλής στο σχολείο;Ποια ήταν η πρώτη σου σοβαρή σχέση και πόσο κράτησε;Ποιο είναι το δυνατότερο σημείο του χαρακτήρα σου;Ποιο είναι το πιο αδύναμο σημείο σου;Πώς αντιδράς όταν είσαι θυμωμένος;Έχεις bucket list;Ποιο ήταν το καλύτερο ταξίδι που έκανες μέχρι τώρα και γιατί;Σε 5 χρόνια πώς φαντάζεσαι ότι θα είσαι;Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να δοκιμάσεις αλλά ακόμα δεν το έχεις κάνει;Ποια υπερδύναμη θα ήθελες να είχες;Τι θα ήταν αυτό που θα έκανες αν μια μέρα ξύπναγες δισεκατομμυριούχος;Τι είναι αυτό που ξεχώρισες σε μένα;Έχεις κάποια φαντασίωση που δεν έχεις μοιραστεί ακόμα μαζί μου;Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να κάνουμε πιο συχνά μαζί;Ποιοι είναι οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι σου;Θεωρείς ότι βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο;Ποια ταινία θεωρείς ότι πρέπει να δουν όλοι;Ποιο βιβλίο θα πρότεινες να διαβάσουν όλοι;Τι γινόμαστε όταν φεύγουμε από αυτόν τον κόσμο;Σου αρέσουν οι εκπλήξεις;Ποιο είναι το πράγμα για το οποίο δεν βαριέσαι να μιλάς ποτέ;Έχεις βρει για τι είσαι πλασμένος; Σε ποιο μέρος θα ήθελες να επιστρέψεις κάποτε;Ποια είναι η σχέση που έχεις με τα χρήματα;Αν ήσουν ζώο ποιο θα ήθελες να ήσουν;Γιατί διάλεξες αυτή την ομάδα που υποστηρίζεις;Ξυπνάς στην ιδανική σου μέρα πώς είναι;Πώς είναι το σπίτι των ονείρων σου;Από τα Φιλαράκια ποιος από τους 6 ήσουν και γιατί;Πότε ένιωσες μεγαλύτερη απογοήτευση και γιατί;Ποια ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής σου;Ποια ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής σου;

23+1 ερωτήσεις για να κάνεις στον σύντροφό σου. Και όχι δεν είναι μέσα σ’αυτές με πόσες έχει πάει!

Είσαι σημαντικός για μένα

Ζούμε σε μια εποχή που θέλουμε να μιλάμε συνεχώς. Το ανθρώπινο σώμα έχει δύο αυτιά και ένα στόμα για έναν λόγο. Για να ακούμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο. Κάνοντας ερωτήσεις στον άνθρωπό μας, του δείχνουμε ότι όντως είναι σημαντικός για εμάς. Ότι θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα πώς ζυμώθηκε και από τι σκέψεις και πεποιθήσεις δημιουργήθηκε αυτός ο άνθρωπος που έχουμε σήμερα δίπλα μας.

Χωρίς να θέλω να γενικεύσω ή να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα, ελάχιστες φορές έχω παρατηρήσει να παίρνει ο άντρας τους «προβολείς» πάνω του και να ασχολείται ουσιαστικά η σύντροφός του μαζί του. Είναι υπέροχο αν και εκείνος είναι σε επικοινωνιακή φάση, να ξεκινήσετε από την αρχή το παιχνίδι των συστάσεων και να γνωριστείτε ουσιαστικά εκ νέου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οδηγός επικοινωνίας για ψαγμένα ζευγάρια: Περνώντας ευχάριστα και ουσιαστικά τον χρόνο στην παραλία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οδηγός, Περνώντας,odigos, pernontas