Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο απαγωγέας- συζυγοκτόνος

13:03 25/1/2016 - Πηγή: iPop

Την Τετάρτη θα απολογηθεί τελικά ο απαγωγέας- συζυγοκτόνος ο οποίος μεταφέρθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα, το πρωί της Δευτέρας. Μέχρι την ημέρα της απολογίας ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται υπό κράτηση στην Ασφάλεια Πολυγύρου.

Ο 33χρονος Κλοντ Λέσι, κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του αλλά και για την απαγωγή του 4χρονου γιου τους.

Ο απαγωγέας- συζυγοκτόνος κρατούσε επί 18 ημέρες τον 4χρονο Φοίβη και εντοπίστηκε από τις αρχές την Κυριακή, σε ένα αγροτικό κτήμα, αρκετά κοντά στην

κατοικία του.

Όπως υποστήριξε:

Γυρνούσαμε με το παιδί από καλύβα σε καλύβα

Στην εκπομπή Live U, της Πόπης Τσαπανίδου,το πρωί της Δευτέρας, ο παππούς του 4χρονου Φοίβου, Χαράλαμπος Μαυρομάτης, τόνισε πως ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και, όπως επισήμανε: «Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του από τον μεγαλύτερο αδερφό του».

Ο κ. Μαυρομάτης είπε:

Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά έτσι ώστε να βουλέψουμε τις ψυχές τους

Και πρόσθεσε: «Ο Φοίβος είναι καλά πλέον στην υγεία του. Είχε υποστεί αφυδάτωση και ασιτία» και στη συνέχεια επισήμανε: «Ο πατέρας του, του έλεγε όλες τις ημέρες της εξαφάνισης πως το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, δεν είναι αδερφός του».

Η Βάσω Πετρίδου, η οποία είναι συντονίστρια του Χαμόγελου του Παιδιού στη Βόρεια Ελλάδα, επιβεβαίωσε πως θα σταθούν δίπλα και στα δύο παιδιά και θα βοηθήσουν πολύ στο να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή σ΄ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο άνδρας έχει ομολογήσει και φέρεται να είπε πως όλες αυτές τις μέρες ήταν εντός της Χαλκιδικής.

photo:ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

The post Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο απαγωγέας- συζυγοκτόνος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα