Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Fast and Curious

12:06 25/1/2016 - Πηγή: iPop

Όχι όχι μην κάνετε εικόνες με γρήγορα αυτοκίνητα. Η στήλη μας δεν έχει καμία σχέση με τις κόντρες του Paul Walker. Το fast όμως το κρατάμε και προσθέτουμε και το curious γιατί είμαστε περίεργοι.. Περίεργοι να μάθουμε τα πιο ασυνήθιστα πράγματα για ανθρώπους από ολόκληρο το χώρο του καλλιτεχνικού φάσματος αλλά και της πολιτικής. 10 γρήγορες ερωτήσεις που απαιτούν το ίδιο γρήγορες απαντήσεις. Ίδιες ερωτήσεις, διαφορετικές απαντήσεις. Challenge accepted και ξεκινάμε!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

παίρνει την σκυτάλη από τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και δέχεται να απαντήσει στις 10 fast και πολύ curious ερωτήσεις του iPop.

Ακούγοντας τη λέξη «αύριο», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό;Η κόρη μου. Το αύριο βέβαια σ’ ένα γενικότερο πλαίσιο, αλλά σαν κάτι μελλοντικό δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από το παιδί.Τι σε εξιτάρει;Η καινούρια μου ζωή. Νιώθω ότι ξαναγεννιέμαι και έρχεται κάτι τελείως καινούριο.Και τι σε ξενερώνει;Οτιδήποτε είναι αρνητικό το έχω αποβάλει τόσο πολύ, που δεν μπαίνω στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δηλαδή οτιδήποτε που στο παρελθόν με κρατούσε δέσμια, τώρα πια είναι τόσο μακριά.Σου δίνω ένα μαγικό ραβδί. Τι το κάνεις;Εξαφανίζω το μίσος από τον κόσμο και βάζω την ειρήνη στη θέση του, επειδή αυτή τη στιγμή ζούμε ένα πόλεμο παγκοσμίως.Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;Θα ήθελα να έχω γνωρίσει τον άνδρα μου νωρίτερα.Με ποιο ήρωα καρτούν σου έχουν πει ότι μοιάζεις;Με την Black Widow.Ποιο τραγούδι σιγοτραγουδάς τον τελευταίο καιρό;Τραγουδάω το νέο τραγούδι των Six for Nine, της μπάντας του άντρα μου. Είναι ακυκλοφόρητο απλά επειδή τυχαίνει να είμαι στις ηχογραφήσεις, το τραγουδάω όλη την ώρα.Μεγαλύτερος κριτής: ο εαυτός σου ή οι άλλοι;Δεν μ’ αφορά καθόλου η κριτική των άλλων. Όχι εγωιστικά απλά θεωρώ ότι όταν ο καθένας λέει την γνώμη του χωρίς να τον ρωτήσεις, μπορεί να σου πει πράγματα ότι να ναι, τα οποία θα σε επηρεάσουν πολύ, εκτός αν είναι η απόλυτη επιλογή σου, όπως ο σύζυγός σου, οι γονείς σου ή οι φίλοι σου. Διαφορετικά δεν με νοιάζει να έρθει κάποιος και να πει κάτι, εκτός εάν έχει πολύ τρανταχτές αποδείξεις γι΄αυτό που θα πει.Εγώ είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, απλά όταν έχει ολοκληρωθεί για παράδειγμα μια δουλειά και την βλέπεις στην τηλεόραση, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά να το υποστηρίξεις όσο περισσότερο μπορείς.Θα μπορούσες να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου χωρίς σταγόνα αλκοόλ;Μάλλον αυτό θα συμβεί γιατί δεν πίνω αλκοόλ. Ξύπνησα μια μέρα και δεν μου άρεσε καθόλου. Πίνω μόνο έναν πολύ ελαφρύ οίνο, αφρώδη.Τι θα ήθελες περισσότερο αυτή τη στιγμή;Να ξυπνήσω και να είναι Φεβρουάριος και να είμαι κοντά στη γέννα. Θέλω να ολοκληρωθεί αυτό το ταξίδι και να ξεκινήσει το επόμενο.

Σημείωση!

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:15 στην σειρά «Οι Συμμαθητές» στον Antenna.

Επιπλέον, έχει κάνει την σκηνική επιμέλεια στην παράσταση «Faltso Trio», που παίζεται στο Θέατρο Άβατον κάθε Κυριακή στις 19:00.

Photo: DownTown

The post Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Fast and Curious appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα