Προσοχή σκληρές εικόνες: Τρόφιμος φυλακών προσπαθεί να σκοτώσει σωφρονιστικό υπάλληλο| Video

17:54 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα video με ιδιαίτερα σκληρές εικόνες. Σ΄αυτό φαίνεται τρόφιμος των φυλακών ο οποίος επιτίθεται σ΄έναν σωφρονιστικό υπάλληλο και προσπαθεί να τον σκοτώσει με μια πετσέτα.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη φυλακή Falkenburg η οποία βρίσκεται στη Φλόριντα.

Πρωταγωνιστής του είναι ο 22χρονος τρόφιμος, Kiondre Zachar, ο οποίος χρησιμοποιεί την πετσέτα ως αυτοσχέδιο σκοινί για να αφαιρέσει τη ζωή από τον 31χρονο υπάλληλο των φυλακών, Deputy D.

Hernandez, μπροστά στα μέτρα των υπολοίπων κρατουμένων.

Μπορεί ο Hernandez να κατάφερε να σωθεί χάρη στην άμεση επέμβαση των υπολοίπων υπαλλήλων, αλλά ο κρατούμενος δεν σταμάτησε εκεί καθώς προσπάθησε να του επιτεθεί ξανά.

Προσοχή σκληρές εικόνες. Καρέ-καρέ η επίθεση:

Το γραφείο του σερίφη της περιοχής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και τόνισε, πως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιμετωπίζουν συχνά παρόμοιους κινδύνους και ότι γίνονται αποδέκτες της επικίνδυνης συμπεριφοράς των ατόμων που κρατούνται.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 00:30 την Τρίτη (ώρα Αμερικής) και παρόντες ήταν 72 τρόφιμοι.

Οι υπάλληλοι της φυλακής ακινητοποίησαν τον 22χρονο δράστη και τον οδήγησαν στην απομόνωση. Όπως έχει γνωστό ο θύτης κρατείται για το αδίκημα της κλοπής.

Ο Hernandez εργάζεται σαν φρουρός στις φυλακές τους 10 μήνες και φέρεται πως είχε διαμάχη με το θύμα.

Για το συμβάν έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

The post Προσοχή σκληρές εικόνες: Τρόφιμος φυλακών προσπαθεί να σκοτώσει σωφρονιστικό υπάλληλο| Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα