Tips για να περάσεις τα μαλλιά σου σε άλλο επίπεδο την άνοιξη- Photos

15:36 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Η φετινή άνοιξη επιτάσσει πιο απλά αλλά και ενυδατωμένα μαλλιά από ποτέ. Για να τα αποκτήσεις, όμως, θέλει προσπάθεια και καθημερινή δουλειά. Μην τρελαίνεσαι! Έχεις εμάς. Βρήκαμε τις συμβουλές οι οποίες θα κάνουν την εμφάνιση των μαλλιών σου να περάσει σε άλλο επίπεδο (και φυσικά να ανέβει κατηγορία) και σου τις παρουσιάζουμε για να τις ακολουθήσεις πιστά σαν ευαγγέλιο.

Για να σε βάλουμε πιο εύκολα στο θέμα και να σου δείξουμε τα αποτελέσματα όσων ακολουθούν πιστά αυτές τις συμβουλές. Συλλέξαμε, λοιπόν, φωτογραφίες

διάφορων celebrities και σου τις παρουσιάζουμε.

Όσα πρέπει να κάνεις για να έχεις τα τέλεια μαλλιά της άνοιξης:Αν είσαι ξανθιά ακολούθησε τις συμβουλές της Kate Moss:

Αν είσαι λάτρης του ξανθού χρώματος θα πρέπει να ξεχάσεις τις πολύ έντονες και ανοιχτές αποχρώσεις. Η φετινή άνοιξη λατρεύει την απλότητα και έτσι σου ζητά να είσαι πιο προσεκτική στο χρώμα το οποίο επιλέγεις. Προτίμησε πιο ήσυχες αποχρώσεις του ξανθού και παίξε με τις ανταύγειες που θα κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο φυσικό.

Μαλλιά σε ένα μήκος:

Ξέχνα τις μύτες που ήταν στη μόδα τα προηγούμενα χρόνια. Η τελευταία τάση στα μαλλιά υπογραμμίζει, πως πρέπει να έχουν το ίδιο μήκος. Πάρε μαθήματα από την Kate Holmes και πίστεψε μας η αλλαγή σου θα αρέσει σε όλους.

Το ατημέλητο look:

Λέμε «ναι» στο ατημέλητο τελείως φυσικό look, όπως είναι αυτό της Kate Hudson. Πως θα το αποκτήσεις; Ο τρόπος είναι πιο απλός απ΄ότι πιστεύεις. Λούσε τα μαλλιά σου, χτένισε τα καλά και άσε τα να στεγνώσουν μόνα τους. Σε περίπτωση που οι φύτρες σου πετούν έχουμε λύση. Βάλε λίγη λακ και χέρια σου και φτιάξε τις τρίχες που πετούν.

Τα αυστηρά ίσια μαλλιά:

Το διαχρονικό look της μόδας για τα μαλλιά είναι ένα, το αυστηρό ίσιο. Σου το προτείνουμε για τις πιο επίσημες εμφανίσεις, όπως ακριβώς έκανε και η Jennifer Lopez.

photos: today.com

The post Tips για να περάσεις τα μαλλιά σου σε άλλο επίπεδο την άνοιξη- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα