Ανθρωποκυνηγητό για τον σιωπηλό δολοφόνο οδηγών ταξί εξαπολύει η ΕΛ.ΑΣ

16:28 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Ανθρωποκυνηγητό με στόχο να φτάσει στα ίχνη του μανιακού- σιωπηλού δολοφόνου των οδηγών ταξί έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει τα θύματα του, αλλά και το όπλο το οποίο χρησιμοποιεί.

Τονίζουμε, πως η αστυνομία έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον δολοφόνο και ζητά από τους οδηγούς ταξί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ειδικά στις βραδινές τους βάρδιες.

Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών;

Η αστυνομία

εστιάζει τις έρευνες της στον τρόπο με τον οποίο ο δολοφόνος επιλέγει τα θύματα του και αν αυτός προσπαθεί μέσω κάποια ηλεκτρονικής εφαρμογής να διαλέξει τα θύματά του.

Επίσης, ελέγχουν τα πάντα για να δουν εάν υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό του ίχνος το οποίο μπορεί να ανιχνευτεί και να λύσει το μυστήριο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες δείχνουν να αναρωτιούνται για το αν ο δολοφόνος είναι πρώην ταξιτζής ή ακόμα κι αν τα δύο θύματα είχαν κοινά χαρακτηριστικά.

Αξίζει να τονιστεί, πως τα δύο θύματα, χρησιμοποιούσαν ταξί μάρκας Mercedes και εικάζεται αν το πρώτο θύμα της 11ης Φεβρουαρίου ήταν απλά η πρόβα για την δολοφονία που ακολούθησε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

Διαβάστε επίσης:

Με το ίδιο όπλο οι επιθέσεις εναντίον των δύο οδηγών ταξί στην Κηφισιά

The post Ανθρωποκυνηγητό για τον σιωπηλό δολοφόνο οδηγών ταξί εξαπολύει η ΕΛ.ΑΣ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα