Μια ιστορία που αποδεικνύει πως η παιδική ψυχή δεν ξέρει τι σημαίνει ρατσισμός-Photos

16:10 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού και υπέρ της ισότητας αλλά και της αγάπης στέλνουν δύο πεντάχρονα παιδιά διαφορετικού χρώματος. Καθώς η παιδική ψυχή δεν ξέρει τι σημαίνει ρατσισμός!

Η μικρή φάρσα που αποφάσισε να στήσει στον δάσκαλο του ο μικρός, Jax, με στόχο να τον μπερδέψει με τον φίλο του Reddy, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως έχει διαφορετικό χρώμα επιδερμίδας, αλλά και να αποδείξει πως η παιδική ψυχή δεν καταλαβαίνει και δεν αποδέχεται τον ρατσισμό.

Τη φάρσα αποκάλυψε η μητέρα του Jax η οποία

δημοσίευσε όλα όσα έκανε άλλα και όσα της εκμυστηρεύτηκε ο πεντάχρονος γιος της.

Το πεντάχρονο αγόρι το οποίο χτύπησε κορυφή με την εξυπνάδα του ζήτησε από την μητέρα του, Lydia Stith Rosebush, να κουρευτεί σαν τον φίλο του για τους μπερδέψει ο δάσκαλος.

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα η οποία τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο, τα δύο αγόρια φαίνονται λίγο διαφορετικά. Ο Jax είναι λευκός, και ο Reddy είναι έγχρωμος. Ωστόσο τα δύο αυτά αξιολάτρευτα παιδιά δεν βλέπουν μεταξύ τους καμία διαφορά παρά μόνο στο κούρεμα.

Η μητέρα του Jax έγραψε στην ανάρτηση της:

Ο Jax και εγώ συζητούσαμε για τα ​​μαλλιά του και είπα του ότι χρειάζεται ένα κούρεμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτός μου απάντησε ότι θα ήθελε να ξυρίσουμε το κεφάλι του γρήγορα για να μοιάζει με τον φίλο του Reddy και να κάνουν πλάκα στον δάσκαλο τους

«Εδώ είναι μια εικόνα του Jax και Reddy από το πρόγραμμά τους τα Χριστούγεννα. Είμαι βέβαιη ότι όλοι σας δείτε την ομοιότητα» ανέφερε η μητέρα του Jax και πρόσθεσε:

Αν αυτό δεν είναι απόδειξη ότι το μίσος και η προκατάληψη είναι κάτι που διδάσκεται δεν ξέρω τι είναι. Η μόνη διαφορά που βλέπει ο Jax με τον φίλο του είναι τα μαλλιά τους

Στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια φωτογραφία στην οποία τα δύο αγόρια έχουν το ίδιο κούρεμα και τόνισε:

Μετά το κούρεμα και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε, είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσουμε

photos: theladbible.com,The Odyssey Online

The post Μια ιστορία που αποδεικνύει πως η παιδική ψυχή δεν ξέρει τι σημαίνει ρατσισμός-Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα