Ο όγκος χιονιού στην Κρήτη που δεν λέει να λιώσει! (Photos)

17:38 9/6/2019 - Πηγή: iPop
Συγγνώμη παιδιά τι μήνα έχουμε; Σε ποια χώρα ζούμε; Είναι δυνατόν αυτές οι εικόνες με όγκο χιονιού στο νοτιότερο σημείο της χώρας, να είναι αληθινές; Κι όμως, όσο κι εάν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις οι παρακάτω εικόνες είναι πραγματικότητα!

Μπορεί αυτή η Κυριακή να είναι ιδιαίτερα ζεστή και να βιώνουμε έναν μίνι καύσωνα απ’ τις πρώτες κιόλας μέρες του Καλοκαιριού, ωστόσο υπάρχει όγκος χιονιού στην Κρήτη που δεν λέει να λιώσει!

Πιο συγκεκριμένα, η σελίδα Meteoclub στο Facebook

ανέβασε μια φωτογραφία απ’ τα Λευκά Όρη της Κρήτης, στην οποία βλέπουμε το μέγεθος ενός όγκου χιονιού, που μέχρι και σήμερα, 9 Ιουνίου 2019, δεν έχει λιώσει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε απ’ τον Μανώλη Πετακάκη σε υψόμετρο 1300 μέτρων, το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά, το Meteoclub γράφει στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας: «Μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες για να αντιληφθεί κάποιος την υπερβολικά μεγάλη ποσότητα χιονιού που έπεσε στα Λευκά Όρη της Κρήτης τον περασμένο Χειμώνα. Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου από τον Μανώλη Πετακάκη σε υψόμετρο 1300 μέτρων».

Η αλήθεια είναι ότι φέτος ο Χειμώνας ήταν αρκετά βαρύς, με τις βροχές και τις καταιγίδες να κρατούν μέχρι τον Μάιο, αλλά βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, με το χιόνι στα Λευκά Όρη της Κρήτης που δεν έχει ακόμη λιώσει, καταλαβαίνουμε πόσο χιόνι έπεσε φέτος στην Κρήτη!

Δες κι αυτό:

Η παγωμένη Λίμνη Μίσιγκαν σε κομμάτια είναι ένα μαγευτικό θέαμα!

Το άρθρο Ο όγκος χιονιού στην Κρήτη που δεν λέει να λιώσει! (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα