Προγραμματισμένο γεύμα για τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα Harry προκειμένου να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους

18:10 11/7/2021 - Πηγή: iPop

Ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε προγραμματίσει συνάντηση για να αναζωπυρώσει τη σχέση του με τον Πρίγκιπα Harry κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Βρετανία, για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana.

Δείπνο “τετ α τετ” για την Βασιλική Οικογένεια με σκοπό να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση

Ο William και ο Harry επανενώθηκαν για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana (Photos)

Ο Πρίγκιπας Harry είχε

την ευκαιρία πρόσφατα να ξαναδεί παλιούς του φίλους από τη Βρετανία, απολαμβάνοντας μαζί τους ένα χαλαρό γεύμα για να πουν τα νέα τους, όμως αρκετό ενδιαφέρον έχει το μυστήριο δείπνο που είχαν κανονιστεί με τον πατέρα του, με σκοπό να “επιδιορθώσουν” τη σχέση τους.

Μια πηγή από το στενό περιβάλλον του Πρίγκιπα της Ουαλίας είπε στην αρθρογράφο της Daily Mail Charlotte Griffiths ότι ο Κάρολος “σχεδίαζε ένα δείπνο τετ α τετ με τον Harry κατά την επιστροφή του στη Βρετανία νωρίτερα αυτόν τον μήνα” για να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, της Πριγκίπισσας Diana.

Στην Αγγλία ο Πρίγκιπας Harry για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana

Samir Hussein/WireImage

“Μου είπαν ότι ο Κάρολος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στην Σκωτία όταν έλαβε χώρα η τελετή στο Παλάτι του Kensington, σκόπευε να ταξιδέψει πίσω στο Λονδίνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Harry, έπειτα από την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη εκρηκτική συνέντευξη του Δούκα και της συζύγου του, Meghan, στην Oprah Winfrey”, αναφέρει χαρακτηριστικά η αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας.

Ο Κάρολος φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα νευρικός ενόψει του δείπνου, φοβούμενος πιθανώς ότι μπορεί κάποια από τα λεγόμενά του θα παρερμηνεύονταν και θα μεταφέρονταν με λάθος τρόπο στη Δούκισσα του Sussex στην Καλιφόρνια.

Οι παραδόσεις και ο λόγος που δεν θα έχει τίτλο η μικρή Lilibet Diana

Σύμφωνα με την Griffiths “παραμένει ασαφές εάν το δείπνο τελικά πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί” και οι πηγές της αρνήθηκαν να αποκαλύψουν περισσότερα. Το γεγονός πάντως ότι υπήρχε η σκέψη και ο αρχικός προγραμματισμός μιας συνάντησης μπορεί να δείχνει ότι έχει ξεκινήσει να λιώνει ο πάγος μεταξύ της Βασιλικής Οικογένειας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Προγραμματισμένο γεύμα για τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα Harry προκειμένου να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα