5 χωρισμοί ζευγαριών του Hollywood και τα μαθήματα που πήραμε

17:12 11/7/2021 - Πηγή: iPop

Οι σχέσεις των σταρ φαίνονται τόσο ονειρεμένες και ρομαντικές, αυτό, όμως, δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Είναι κι αυτές φθαρτές όπως και οι σχέσεις των περισσότερων ανθρώπων. Έχουν τα προβλήματά τους, τις διαφωνίες τους ή μετά από χρόνια συνειδητοποιούν πως δεν ταιριάζουν και επιλέγουν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Διάβασε παρακάτω για τους 5 χωρισμούς ζευγαριών του Hollywood.

Οι σχέσεις των celebrities δεν είναι τελικά τόσο ονειρεμένες όσο φαίνονται κι
έχουν πολλά να σου διδάξουνBen Affleck και Jennifer Garner

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ήταν για πάρα πολλά χρόνια μαζί πριν αποφασίσουν να παντρευτούν το 2005. Έπειτα ξεκίνησαν τη δική τους οικογένεια και απέκτησαν τρία παιδιά, τα προβλήματα, όμως, για το ζευγάρι δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Το 2015 αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους και τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ο Ben είχε σχέση με την νταντά της οικογένειας. Το μάθημα που σου δίνει αυτός ο χωρισμός είναι πως όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τον πειρασμό της απιστίας. Ακόμα και οι διάσημοι, που παντρεύονται συνήθως ελκυστικούς συντρόφους, μπορεί να αποδειχθούν επιρρεπείς στην απιστία. 

Χωρισμός: Πώς τον διαχειρίζομαι;

Evan Agostini/Invision/AP, Brad Pitt και Jennifer Aniston

 Ο Brad και η Jennifer έμοιαζαν τόσο ταιριαστοί, όταν παντρεύτηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990.  Ωστόσο, το διαζύγιό τους το 2005 φαίνεται ότι απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές τους. Οι φήμες λένε ότι ο Brad ήθελε παιδιά, ενώ η Jennifer όχι. Η ιστορία τους διδάσκει πως οι κοινοί στόχοι σχετικά με τις οικογενειακές αξίες κρατούν ένα ζευγάρι ενωμένο. Όταν δεν υπάρχει κοινός στόχος, το ρίσκο χωρισμού αυξάνεται. Το να θέλεις να αποκτήσεις παιδιά με τον σύντροφό σου είναι η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης. Αν ένας από τους δύο, όμως, δεν θέλει να προχωρήσει στο στάδιο της τεκνοποίησης, η σχέση κλονίζεται.

4 σημάδια που ο χωρισμός ήταν ένα μεγάλο λάθος!

Alan DavidsonScott Disick και Kourtney Kardashian

Ο Scott και η  Kourtney ήταν μαζί και είχαν χωρίσει αρκετές φορές πριν αποφασίσουν να παντρευτούν. Τελικά παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν τρία παιδιά. Είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, ενώ ο Scott αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού και όλες οι λεπτομέρειες της σχέσης τους μεταδόθηκαν απευθείας μέσω τηλεόρασης ή κοινωνικών μέσων, καθώς το ζευγάρι αγαπούσε την έκθεση. Τελικά χώρισαν το 2015. Η σχέση του κάθε ζευγαριού καλό είναι να παραμένει ιδιωτική. Το να μοιράζεσαι τις ιδιωτικές σου στιγμές μπορεί να αποδειχθεί ψυχοφθόρο.

Scott Roth/Invision/AP/ShutterstockZac Efron και Vanessa Hudgens

Ο Zac και η Vanessa ήταν δύο από τα πιο δημοφιλή αστέρια της λεγόμενης νέας γενιάς. Έπαιξαν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Disney High School Musical του 2005 και πέρασαν πέντε χρόνια μαζί ως ζευγάρι. Η αιτία του χωρισμού φαίνεται να ήταν το γεγονός ότι η Vanessa δεν μπορούσε να διαχειριστεί το πόσο δημοφιλής ήταν ο Zac στις γυναίκες. Η ζήλια μπορεί να καταστρέψει μια σχέση, ακόμα κι αν και οι δύο σύντροφοι δεν στερούνται λάμψης και δόξας. Είναι σε κάθε περίπτωση τοξικό συναίσθημα.

Συγκλονιστική συνέντευξη του Johnny Depp: Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και ο χωρισμός

JON KOPALOFFGETTY IMAGESBrad Pitt και Angelina Jolie

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005 και παντρεύτηκαν το 2014. Απέκτησαν τρία βιολογικά παιδιά μαζί και υιοθέτησαν άλλα τρία. Η πρωτότοκη κόρη τους παρουσίασε διαταραχή δυσανεξίας φύλου. Η οικογενειακή ζωή αποτελούσε τον ενωτικό κρίκο του λαμπερού ζευγαριού. Αυτό ωστόσο που φαίνεται να έφερε σύννεφα στη σχέση ήταν η κρίση στην υγεία της Angelina Jolie. Καθώς η διάσημη σταρ υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και υστερεκτομή λόγω ιστορικού γονιδίων που συνδέονται με τον κληρονομικό καρκίνο του μαστού, η σχέση τους άρχισε να αποδυναμώνεται. Η Angelina πέρασε ένα διάστημα που, εκτός από την προσπάθεια για αποκατάστασή της, φαίνεται ότι έπασχε κι από διατροφική διαταραχή. Το διάστημα αυτό σημειώθηκε και το τέλος της σχέσης της με τον Brad Pitt. Η ασθένεια του ενός μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές του ζευγαριού. Δεν αντέχουν όλα τα ζευγάρια τη δοκιμασία αυτή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 χωρισμοί ζευγαριών του Hollywood και τα μαθήματα που πήραμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα