Πόση ποσότητα κρέμας χρειάζεται το σώμα σου;

07:02 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Μόλις αποφάσισες και εδώ που τα λέμε άργησες (αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ) να αρχίσεις να προσέχεις το σώμα σου. Έτσι, ξεκίνησες να βάζεις τις κρέμες σου, να κάνεις peeling και να περιποιέσαι με κάθε δυνατό τρόπο την επιδερμίδα σου! Βέβαια, έχεις ένα θέμα! Δεν ξέρεις τη σωστή ποσότητα κρέμας που πρέπει να χρησιμοποιείς. Εμείς, όμως, είμαστε εδώ για να σου τη μάθουμε!

Ποια είναι η σωστή ποσότητα κρέμας που πρέπει να χρησιμοποιείς;Κρέμα σώματος: Η σωστή ποσότητα κρέμας για όλο το σώμα σου είναι ίση με τρία μεγάλα κάστανα. Τα δύο, λοιπόν, κάστανα αντιστοιχούν στο κάθε ένα από τα πόδια σου ενώ,
το τρίτο και τελευταίο στο υπόλοιπο σώμα σου. Είναι αρκετή ποσότητα για να ενυδατώσει το κορμί σου και να σου χαρίσει την λεία υφή που αποζητάς.Κρέμα κυτταρίτιδας: Βάλε την ίδια ποσότητα που χρησιμοποιείς και για την κρέμα σώματος. Απλά δεν χρειάζεται το κάστανό σου να το βάλεις στην κοιλιά ή στα χέρια σου. Χώρισε το σε δύο ίσα μέρη και επίμενε στην περιοχή των γλουτών που έχεις ψωμάκια και περιττό λίπος.Κρέμα χεριών: Το μικρό μπιζέλι δεν χορεύει τσιφτετέλι, όπως λέει το τραγούδι. Ήρθε στα χέρια σου και πολλαπλασιάστηκε! Έγινε… δύο! Αυτή, λοιπόν, η ποσότητα των δύο μπιζελιών είναι αρκετή για τα αφυδατωμένα σου, ευαίσθητα χέρια. Αργότερα που θα έρθει χειμώνας βάλε λίγο κρέμα περισσότερα ή απλά αύξησε τις εφαρμογές.Κρέμα απολέπισης (peeling): Για να απομακρύνει το σώμα τα νεκρά του κύτταρα ποσότητα ίση με ένα μεγάλο κουκούτσι φρούτου είναι αρκετή. Μοίρασε την σε όλο σου το σώμα σου και εφάρμοσε την κάνοντας μασάζ.

The post Πόση ποσότητα κρέμας χρειάζεται το σώμα σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα