Χαμό προκάλεσε η εξαγορά του Minecraft από τη Microsoft

20:30 24/9/2014 - Πηγή: iPop

Χαμό προκάλεσε η εξαγορά του Minecraft, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά βιντεοπαιχνίδια, από τη Microsoft. Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά με τις φήμες και τις εικασίες για το μέλλον του παιχνιδιού.

Δεν μιλάμε για ένα απλό βιντεοπαιχνίδι, αλλά για ένα σταθμό στην ιστορία του Gaming. Δεν έχει σημασία τι γραφικά έχει το παιχνίδι που παίζεις, είναι το μάθημα που μας παρέδωσε το Minecraft.

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 54 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως, το γνωστό σ’όλους Video Game, είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στο χώρο.

Η Microsoft είναι μια εταιρία που γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να αγοράσει. Έτσι, με το ποσό των 2.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαγόρασε τη Mojang, την εταιρία που δημιούργησε το Minecraft. Τα νέα έφτασαν στα αυτιά μας, μετά από επίσημη σελίδα ανακοίνωση της Mojang.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

Το Minecraft έχει εξελιχθεί, χωρίς να είναι πλέον απλά ένα παιχνίδι με μνημειακή σημασία. Αν είμαστε υπερήφανοι για το τι έχει καταφέρει, δεν ήταν τόσο επιθυμία του Notch να γίνει τόσο τεράστιο.​Όπως ήδη ξέρετε, ο Notch είναι ο δημιουργός πίσω από το Minecraft και παράλληλα μέτοχος ενός μεγάλου ποσοστού στην εταιρεία. Είχε δηλώσει πως δεν θέλει να έχει την ευθύνη για κάτι που έχει φτάσει σε ένα παγκόσμιο επίπεδο. Προσπαθούσε με τον καιρό να εργάζεται σε μικρότερα projects, αλλά η πίεση από το Minecraft ήταν υπερβολική για να τη χειριστεί. Ως αποτέλεσμα, πούλησε τα δικαιώματα της Mojang στην Microsoft. Μην ανησυχείτε όμως για αυτό, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ωραία πράγματα για εσάς.Η αγορά μας προσέφερε νέους πόρους ώστε να αναπτύξουμε το παιχνίδι περισσότερο, όπως του αξίζει. Δεν είναι και η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με την MS, καθώς το 2012 που είχαμε ενώσει τις ικανότητές μας, είχαμε εντυπωσιαστεί από την αφοσίωση που έδειξαν για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είμαστε σίγουροι πως το Minecraft θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με εξαιρετικό τρόπο.

The post Χαμό προκάλεσε η εξαγορά του Minecraft από τη Microsoft appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα