Μάθε τι αγαπάς επάνω του!

23:40 24/9/2014 - Πηγή: iPop

Σε κέρδισε το χαμόγελό του, σε γοήτευσε το μυαλό του και σε πλάνεψαν τα χείλη του! Νομίζεις πώς αυτά είναι μόνο η συνταγή της επιτυχίας που έχει ένας άντρας για να τραβάει σαν μαγνήτης τις γυναίκες; Κάνεις λάθος! Μπορεί αυτή να ήταν απλά η πρώτη του εικόνα που ήταν αρκετή για να σε κάνει δικιά του αλλά σίγουρα υπάρχουν και αλλά πράγματα που αγαπάς επάνω του.

Ποια πράγματα αγαπάς επάνω του;Κάνει όσα δεν μπορείς εσύ: Το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες είναι φτιαγμένοι για να επιδιορθώνουν τα υδραυλικά, να συναρμολογούν τα έπιπλα και να μπορούν να κάνουν πραγματικότητα όσα εσύ δεν μπορείς,
σε κάνει να θες να έχεις κάποιον στο πλάι σου.Τον τρόπο που σκέφτεται: Οι γυναίκες διαθέτουν πονηριά ενώ οι άντρες είναι πιο ωμοί. Βλέπουν τα πράγματα χωρίς συναισθηματισμούς και είναι αρκετά πιο ψυχροί σε θέματα που χρειάζεται. Απομονώνουν μ ένα μαγικό τρόπο τα συναισθήματά τους και δρουν μόνο με βάση τη λογική τους.Η ευαισθησία τους: Μπορεί να το κρύβει με κάθε τρόπο και καλά κάνει εδώ που τα λέμε γιατί πρέπει να δείχνει σκληρός αλλά μέσα του πολλές φορές έχει μια ιδιαίτερη ακόμα και παιδική ευαισθησία! Για να ανοιχτεί, όμως, και να μοιραστεί μαζί σου αυτή την πλευρά του θα πρέπει να αισθανθεί πώς είσαι το άλλο σου μισό.Το ότι σε προστατεύει: Όλες οι γυναίκες όσο ανεξάρτητες και αν είναι έχουν ανάγκη να νιώθουν πώς κάποιος τους προστατεύει! Έτσι και εσύ θες να τον έχεις να σου κρατάει το χέρι στα δύσκολα και να μπορείς να ακουμπήσεις στο μπράτσο του όταν χρειαστεί.Τον τρόπο που λειτουργεί στα προβλήματα: Οι γυναίκες παθαίνουν εύκολα υστερία και αυτό έχει να κάνει με τις ορμόνες! Στους άντρες, όμως, δε συμβαίνει το ίδιο! Ο κάθε άντρας έχει ένα μαγικό τρόπο να εξομαλύνει τα τραγικά γεγονότα και να επιβιώνει βρίσκοντας σωστές λύσεις όταν ακριβώς το χρειάζεται.

The post Μάθε τι αγαπάς επάνω του! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα