Πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες ένα plus size μοντέλο της Victoria’s Secret; | Photos

15:21 10/10/2019 - Πηγή: iPop

Τα εσώρουχα της Victoria’s Secret είναι γνωστά παγκοσμίως και οι γυναίκες τα αγαπούν. Κι αυτή η αλλαγή που κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρίας είναι μεγάλη και θετική. 

Τα εσώρουχα της Victoria’s Secret είναι γνωστά και αγαπημένα, αλλά ο ανταγωνισμός εκεί έξω είναι μεγάλος. Για παράδειγμα, η συλλογή εσωρούχων της Rihanna, Savage X Fenty, έχει επηρεάσει πολλά brands κι έχει αφήσει μια θετική επιρροή.

Επιτέλους, τα μοντέλα της Victoria’s Secret αλλάζουν… κι όταν λέμε αλλάζουν εννοούμε πως δεν είναι πια αυτά τα skinny models που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε… με διαστάσεις 90-60-90.

Πιο συγκεκριμένα, η Ali Tate Cutler είναι το πρώτο μοντέλο στην καμπάνια εσωρούχων του VS με μέγεθος 14. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την συνεργασία της εταιρίας με το brand εσωρούχων Bluebella (με έδρα το Λονδίνο), το οποίο brand «αγκαλιάζει» τις plus size γυναίκες.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η Ali πρόσφατα ανακοίνωσε πως είναι το πρώτο άτομο αυτού του μεγέθους που γίνεται μοντέλο για τη VS. Η ίδια στο Instagram της αναφέρει πως δεν είναι το πρώτο plus size μοντέλο του brand αλλά το πρώτο με μέγεθος 14.

View this post on Instagram

All dressed up, just for me. #BluebellaforVS

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on Oct 8, 2019 at 6:48am PDT

Η Αli ποζάρει για τη νέα της συνεργασία και δεν θα μπορούσαμε παρά να τη χαζέψουμε λιγάκι!

Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι μόνο για αυτήν την καμπάνια αλλά το μοντέλο δηλώνει ευγνώμων για την ευκαιρία που της δόθηκε. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο E!News, το συγκεκριμένο μέγεθος είναι το μέσο μέγεθος των γυναικών στην Αμερική. Και όπως δηλώνει η ίδια, θα πρέπει «να εκπροσωπούμε και να εμφανιζόμαστε  στα brands και τα media.

 Για τη VS είναι πολύ ενθουσιασμένη που αποφάσισαν να βάλουν γυναίκες με αυτό το μέγεθος στους «τοίχους», σε αφίσες. Θεωρώ πως οδηγούνται στη σωστή κατεύθυνση και ακούν πραγματικό το κοινό τους που θέλει να βλέπει γυναίκες διαφορετικών μεγεθών

Σύμφωνα με τη Victoria’s Secret, αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει το ήθος της Bluebella για αγάπη και αποδοχή του εαυτού μας. Και αυτό είναι το μήνυμα πίσω από την καμπάνια, για «διαφορετικές» γυναίκες, για δυναμικές γυναίκες.

View this post on Instagram

Me walking into comic con today as all my sci-fi fantasy dreams are realized

Keywords
Τυχαία Θέματα