Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το Room Service Πλιζ & το εξώδικο του Αποστόλου

13:53 10/10/2019 - Πηγή: iPop

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις για το Room Service Πλιζ. Η σειρά που ήταν να παίζεται ήδη έχει εξελιχθεί σε θρίλερ και κανείς δεν ξέρει πραγματικά ακόμα τι θα γίνει, πότε και εάν θα κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη Φωλιά των ΚουΚου για τις εξελίξεις για το Room Service Πλιζ, ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει δώσει τελεσίγραφο στους συντελεστές της σειράς και στον Αλέξανδρο Ρήγα ζητώντας γραπτές διαβεβαιώσεις με χρονοδιαγράμματα για τα επεισόδια που

θα γυριστούν και αφορούν τη συμφωνία μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αυτό θεωρείται το θετικό σενάριο της υπόθεσης, δηλαδή να προβληθεί η σειρά τελικά στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Εάν, όμως, οι συντελεστές δεν στείλουν τις γραπτές διαβεβαιώσεις που ζητάει ο σταθμός, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η σειρά να μην προβληθεί καθόλου.

Δες εδώ το trailer που είχε κυκλοφορήσει για το Room Service Πλιζ.

Κι άλλες εξελίξεις για το Room Service Πλιζ- Το εξώδικο του Αποστόλου

Παράλληλα, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Αλέξανδρο Ρήγα στο Κόκκινο Δωμάτιο φαίνεται πως έχει κινηθεί νομικά εναντίον του καναλιού αλλά και του Α. Ρήγα, σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει πλήρως τη θέση του απ’ τη νέα σειρά, η οποία έχει παρουσιαστεί ως συνέχεια του Κόκκινου Δωματίου που είχαν κάνει παλιότερα μαζί στο MEGA.

Θυμίζουμε πως ένας από τους λόγους που η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» είχε «κοπεί» ήταν το ότι δεν υπήρχαν γυρισμένα επεισόδια και οι πιέσεις του MEGA ήταν αυξημένες.

Το story του Room Service Πλιζ

Η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα μας δείχνει τις ζωές των μόνιμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», δηλαδή μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις κ.ά.

Την ίδια στιγμή, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες, που θα υποδυθούν μία μεγάλη γκάμα από guest stars προσώπων- έκπληξη (όπως γινόταν και στο Κόκκινο Δωμάτιο) θα εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού και θα προκύψουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

Δες ακόμα:

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Room Service Πλιζ! Τι συνέβη;

Το άρθρο Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το Room Service Πλιζ & το εξώδικο του Αποστόλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλες, Room Service Πλιζ, Αποστόλου,oles, Room Service pliz, apostolou