Πώς να κάνεις στεγνό καθάρισμα στο σκύλο σου;

11:30 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Όπως, γνωρίζεις ο σκύλος δεν μπορεί να κάνει συχνά μπάνιο. Επειδή, όμως, με το καθημερινό παιχνίδι λερώνεται και πολλές φορές μυρίζει άσχημα δεν μπορείς να τον αφήνεις έτσι. Μπορείς να κάνεις στεγνό καθάρισμα στο σκύλο σου χωρίς να τον βρέξεις και έτσι χωρίς να τον κάνεις να είναι επιρρεπής στις διάφορες δερματίτιδες που καραδοκούν.

Πώς γίνεται το στεγνό καθάρισμα στο σκύλο;Υγρά μαντηλάκια: Τα μαντηλάκια αυτά είναι εμποτισμένα με καθαριστικό προϊόν αλλά με ειδικό pH, για να ταιριάζει µε εκείνο των ζώων. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις
είτε τοπικά είτε σε όλο το σώμα για φρεσκάρισμα. Μετά τη χρήση δεν χρειάζεται στέγνωμα ούτε φυσικά ξέβγαλμα.Προϊόντα σε μορφή σπρέι: Ψέκασε τα συγκεκριμένα προϊόντα απευθείας στο τρίχωμα του ζώου και κάνε του παράλληλα μασάζ. Στη συνέχεια σκούπισε καλά την επιφάνεια του κορμιού του σκύλου με ένα πανάκι κατά προτίμηση βαμβακερό και άσε το σκύλο σου να στεγνώσει καλά.Καθαριστική πούδρα: Η πούδρα είναι ιδανική κυρίως για µακρύτριχα ζώα και ιδιαίτερα αυτά µε πρόβλημα λιπαρότητας. Για να τη χρησιμοποιήσεις πρέπει να τη ρίξεις ομοιόμορφα σε όλο το τρίχωμα του ζώου και να χτενίσεις καλά το τρίχωμα του με την ειδική βούρτσα.Αφρός καθαρισμού: Ο αφρός καθαρισμού χρησιμοποιείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως και τα σπρέι. Θέλει και αυτός καλό μασάζ και σκούπισμα.

The post Πώς να κάνεις στεγνό καθάρισμα στο σκύλο σου; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
πουδρα στον σκυλο,
Τυχαία Θέματα