Πώς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ των ματιών σου με φυσικό τρόπο

07:16 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Η φύση μας έχει χαρίσει απλόχερα πολλά υλικά της για μας κάνει πιο όμορφες, για να μας κάνει να νιώθουμε καλά αλλά και να δείχνουμε πιο νέες. Ακόμα, λοιπόν, και αν ξέμεινες από προϊόντα ντεμακιγιάζ δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι. Εμείς, ξέρουμε τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ των ματιών σου και δε θα το κρατήσουμε μόνο για εμάς αλλά θα το μοιραστούμε μαζί σου.

Θα φτιάξεις μόνη σου μια ειδική λοσιόν για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ των ματιών σου η οποία θα σου χαρίσει μεταξένια

υφή και θα δώσει στο πρόσωπό σου την απαλότητα που αποζητάς.

Σε ένα μπολ, λοιπόν, θα αναμείξεις δύο κουταλιές της σούπας καστορέλαιο και ίση ποσότητα αμυγδαλέλαιο. Θα τοποθετήσεις τα δύο σου υλικά σε ένα γυάλινο κατά προτίμηση μπουκαλάκι το οποίο θα κλείσεις καλά και θα ανακινήσεις με γρήγορες κινήσεις.

Με ένα βαμβάκι και λίγες μόνο σταγόνες από το μείγμα των ελαίων σου θα ξεβάψεις το πρόσωπό σου και με τον καιρό θα δεις τις λεπτές γραμμές, οκ τις ρυτίδες εννοούμε, που μπορεί να έχεις να λιγοστεύουν.

Συμβουλή!

Επειδή η ειδική λοσιόν με τη οποία θα αφαιρέσεις το μακιγιάζ των ματιών σου κάνει για περισσότερες από μία εφαρμογές, μπορείς να τη φυλάξεις στο ψυγείο σου αλλά, κάθε φορά που θα θες να ξεβαφτείς θα πρέπει να την ανακινείς για να αναμειγνύονται τα δύο έλαια και να γίνονται ένα.

The post Πώς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ των ματιών σου με φυσικό τρόπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα