Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (14/10/14)

09:02 14/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα σας κινείται σε δύο άξονες: από τη μια νιώθετε μια έντονη ερωτική παρόρμηση να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε ή να κάνετε εξομολόγηση σε κάποιον που τον θέλετε πολύ και από την άλλη έχετε πολύ έντονο άγχος με την δουλειά σας. Η Αφροδίτη με τον Άρη συνωμοτούν για το καλό σας και σας γεμίζουν ενέργεια . Είναι πολύ πιθανόν να έχετε πολλά να μοιραστείτε με Ζυγούς και Ταύρους, τόσο συναισθηματικά όσο και σε επίπεδο συνεργασίας.

Ταύρος

Η αντίθεση του Πλούτωνα από τον φιλικό σας Αιγόκερω με την Σελήνη ίσως θελήσει να σας αποσταθεροποιήσει συναισθηματικά, αλλά η γενική πλανητική

επιρροή της ημέρας είναι τόσο καλή που είναι μάλλον δύσκολο να τα καταφέρει. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να ξεδιπλώσετε όλο το εύρος της ψυχής σας, ενώ ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο ξεκαθαρίζει θέματα του παρελθόντος και σας βοηθάει να πατήσετε σε νέες βάσεις την ζωή σας.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη η ημέρα σας είναι πολύ έντονα φορτισμένη ερωτικά και συναισθηματικά . Ταυτόχρονα ίσως να έχετε την ευκαιρία να λύσετε παρεξηγήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν που κάποια στιγμή είχατε ψυχρανθεί. Είστε πολύ κοντά συναισθηματικά με τους Παρθένους, αισθάνεστε ότι έχετε πολλά κοινά και αντιμετωπίζετε την ζωή με την ίδια παράδοξη αίσθηση του χιούμορ .

Καρκίνος

Η ημέρα σας είναι απέραντα ρομαντική, με την Σελήνη σας να κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Όμως έχει και μια πολύ δύσκολη όψη, την αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και θα πρέπει να προσέξετε πολύ και το ψυχολογικό μέρος, να μην έχετε κάποια έκρηξη ζήλιας και θυμού, αλλά και την υγεία σας. Ζητήματα που τα έχετε αμελήσει από το παρελθόν ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και σας ταράξουν, αλλά με καλή διάθεση όλα λύνονται.

Λέων

Η ταυτόχρονη σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη σας κάνει πολύ ρομαντικούς, επικοινωνιακούς και ερωτικούς. Ίσως να έρθετε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν, να επιχειρήσετε πάλι μια συνεργασία που είχε μείνει ημιτελής ή και να αναθερμάνετε μια σχέση ερωτικά. Είστε πολύ κοντά σε Ζυγούς, Ταύρους, Διδύμους και Παρθένους. Αυ5τά τα ζώδια μπορούν να φανούν πολύτιμα αυτή τη στιγμή στην ζωή σας.

Παρθένος

Η πίεση που νιώθατε τις τελευταίες ημέρες υποχωρεί και αρχίζετε να νιώθετε ότι μπορείτε πάλι να ισορροπήσετε. Κάποιες παρεξηγήσεις λύνονται με καλή διάθεση και ψυχραιμία ενώ είστε πολύ κοντά συναισθηματικά και ψυχικά με Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς και Ταύρους. Είναι πολύ πιθανόν κάτω από την δράση του ανάδρομου Ερμή να ματαιωθούν κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας ή την οικογένειά σας.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης – ήλιου σας κάνει πολύ καλό και η συνηθισμένη σας αναβλητικότητα υποχωρεί αισθητά. Πρέπει να προσέξετε λίγο την υγεία σας, ίσως οι ρυθμοί σας να είναι πιο έντονοι από όσο αντέχετε. Κάποιοι άνθρωποι που και στο παρελθόν σας στήριξαν εξακολουθούν να το κάνουν, ενώ η τάση σας να αναπολείτε τα πάντα σας φορτίζει συναισθηματικά . Δώστε σημασία στο να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να τον αφιερώσετε στους δικούς σας ανθρώπους.

Σκορπιός

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας του Πλούτωνα από τον 3ο Οίκο σας με την Σελήνη από τον καρκίνο σας επηρεάζει σε ζητήματα επικοινωνίας και συνεννόησης με τους άλλους. Η δύσκολη αυτή ημέρα απαιτεί μεγάλη ωριμότητα εκ μέρους σας ώστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να μην βγείτε εκτός ορίων. Η σχέση σας με Καρκίνους και Αιγόκερους θα είναι πιο φορτισμένη από συνήθως, αλλά δεν λείπει και ο ρομαντισμός και η αγάπη, αρκεί να το θελήσετε.

Τοξότης

Οι βοήθειες που δέχεστε από το ουράνιο πεδίο είναι πολλές. Ωστόσο δεν μπορείτε να αφεθείτε στην απόλυτη χαρά, μιας και η δύσκολη σχέση του Δία με τον Κρόνο που συνέχει όλη αυτήν την περίοδο σας αναγκάζει να δείτε τα ζητήματα της καριέρας σας και γενικά του μέλλοντός σας με σκληρό πρόγραμμα. Συναισθηματικά είστε πολύ κοντά με Ταύρους και Ζυγούς, αλλά και Υδροχόους και Κριούς, που μπορούν να λειτουργήσουν καλά και αρμονικά μαζί σας.

Αιγόκερως

Η δύσκολη αντίθεση του Πλούτωνα με την Σελήνη σήμερα θα σας δημιουργήσει έντονα θέματα και θα σας αποσταθεροποιήσει συναισθηματικά . Η πρόκληση είναι να μην αφεθείτε στον έντονο εγωισμό που σας δίνει ο Πλούτωνας και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αντίθεση μόνον για να δείτε καθαρά τους άλλους και τον εαυτό σας, χωρίς όμως να πληγώσετε κανέναν. Οι μόνιμες σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα βλαφτούν αν δεν προσέξετε.

Υδροχόος

Η καλή σχέση του Ουρανού με τον Άρη και τον Δία σας φορτίζει με ενέργεια και δυναμισμό. Στο βάθος του ορίζοντα υπάρχει πάντα η δύσκολη σχέση του Ουρανού με τον Πλούτωνα που σας κάνει να νιώθετε απαισιόδοξοι, ωστόσο έχετε αρχίσει και συνηθίζετε. Η Αφροδίτη σε συμμαχία με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο σας βοηθάει σε ζητήματα επικοινωνίας, αλλά φέρνει και κάποια μη αναμενόμενα έσοδα .

Ιχθείς

Η ημέρα σας είναι πολύ ρομαντική λόγω του τριγώνου Ποσειδώνα – Σελήνης, είναι όμως και έντονα αφιερωμένη στην ζήλια και τα παράπονα, με την υπογραφή του σκοτεινού Πλούτωνα. Θα πρέπει να αντλήσετε δύναμη από τους ανθρώπους που αγαπάτε για να μην χάσετε την αυτοπεποίθησή σας σήμερα. Η αντίθεση του Πλούτωνα με την Σελήνη σχετίζεται για εσάς με θέματα ερωτικά και σχέσεων γενικά, αλλά και με τον βαθύτερο εαυτό σας, με τον οποίο θα έρθετε σε σύγκρουση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (14/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα