Εδώ γίνονται Πράγματα και Θάματα, εσύ θα τα χάσεις;

10:01 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Σε μια χώρα που όλα αλλάζουν που οι θεσμοί και οι αξίες γνωρίζουν την πλήρη παρακμή τους, πως μπορείς εσύ να μένεις ίδιος; Σε μια χώρα γεμάτη σκάνδαλα, σ ένα σύστημα που η παράνοια αγγίζει τα άκρα, τα Πράγματα και Θάματα έρχονται να σου πουν ότι όλα έχουν και μία θετική πλευρά, αρκεί φυσικά να τη βρεις.

Η συγκεκριμένη παράσταση που φέρει τον τίτλο Πράματα και Θάματα θα ξετυλίξει μπροστά στα μάτια σου την ιστορία τριών αγαπημένων φίλων που έχουν εμπλακεί σε μία μεγάλη ηλεκτρονική

απάτη και δεν ξέρουν τον τρόπο να απεγκλωβιστούν. Τότε ξεκινούν όλα! Ένας επιτήδειος θαυματοποιός μπαίνει στη μέση και προσπαθεί να ξεδιαλύνει τη κατάσταση. Εν τέλει, όμως, αντί να το καταφέρει την μετατρέπει σε μία πολιτική σάτιρα που καθρεπτίζει την σκληρή πραγματικότητα με χιούμορ αλλά και ψυχικό πόνο.

Η παράσταση του απόλυτου παραλογισμού των ημερών θα βρίσκεται μετά από μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά για ακόμα μία δεύτερη στο Μικρό Παλλάς και θα σε περιμένει να την απολαύσεις.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Θοδωρής Αθερίδης, Λευτέρης Ελευθερίου, Αλίνα Κoτσοβούλου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννης Μπισμπικόπουλος ενώ το κείμενο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης.

Info!

Πράγματα και Θάματα
Μικρό Παλλάς
Βουκουρεστίου 5
Αθήνα
Τιμές εισιτηρίων:
Τετάρτη έως Παρασκευή: 17€
Σάββατο & Κυριακή: 20€
Σάββατο απόγευμα (λαϊκή): 15€
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη & Κυριακή 20:00
Πέμπτη-Παρασκευή 21:00
Σάββατο: 18:15 (λαϊκή), 21:15

The post Εδώ γίνονται Πράγματα και Θάματα, εσύ θα τα χάσεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα