Πώς να είσαι in style ακόμα κι αν νομίζεις πως δεν το ‘χεις

13:38 19/7/2020 - Πηγή: iPop

Μήπως ανήκεις στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη μόδα; Φοράς ό,τι υπάρχει πρόχειρο στην ντουλάπα σου χωρίς να το φιλοσοφήσεις αλλά ταυτόχρονα θα ήθελες να μπορούσες να καταλάβεις λίγο καλύτερα τι πάει με τι; Μην ανησυχείς έχουμε τη λύση! Βήματα για να μάθεις από μόδα στο πι και φι!

Βήματα για να μάθεις από μόδαΞεκίνα να παρατηρείς!

Παρατήρησε τι φοράει ο κόσμος γύρω σου. Φτάσε στο σημείο να μπορείς να αναγνωρίσεις τι από αυτά που παρατηρείς σ’ αρέσει. Ποιοι συνδυασμοί χρωμάτων σου αρέσουν και ποια χρώματα πάνε στον τόνο της επιδερμίδας σου και στα χρώματα σου.

Παρατήρησε με τι παπούτσια ολοκληρώνουν το outfit και με τι αξεσουάρ.  Αυτό το σημείο είναι το πιο κομβικό! Να μάθεις να είσαι in style χωρίς να χάσεις την προσωπικότητά σου μέσα σε αυτό. Το ζητούμενο είναι να ντύνεσαι πιο ωραία με αυτά που σου αρέσουν!

Εξάσκησε τα fashion apps σου

Υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί που ασχολούνται με τη μόδα, ψάξε και βρες μερικά από αυτά που σου αρέσουν σε στυλ και ακολούθησε τα. Βρες ποιο στυλ σου αρέσει πιο πολύ, είναι το κλασικό, το boho ή το minimal. Οι φωτογραφίες σε αυτό το σημείο θα σε βοηθήσουν καλύτερα να γνωρίσεις τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που είναι στη μόδα.

Για να μάθεις από μόδα ξεδιάλυνε τα ρούχα σου

Είναι σίγουρο ότι έχεις περισσότερα ρούχα από όσα νομίζεις! Κάνε μια εξονυχιστική επιδρομή στην ντουλάπα σου και βρες ποια από τα ρούχα που έχεις μπορούν να φορεθούν στο στυλ που σου αρέσει. Κάνε δοκιμές να τα φορέσεις με διαφορετικό τρόπο από ότι τα φορούσες μέχρι χθες. Μπορεί στην αρχή να νιώσεις άβολα και είναι λογικό αφού πρόκειται να δοκιμάσεις κάτι που είναι έξω από το comfort zone σου αλλά αυτό δε πρέπει να σε αποθαρρύνει. Δοκίμασε να βρεις ένα outfit που σου αρέσει και να προσπαθήσεις να το “αντιγράψεις” με τα δικά σου ρούχα.

Αναδιαμόρφωσε τη ντουλάπα σου

Δε γίνεται όσο και να θες να χτυπήσεις τα δάχτυλα σου και να αποκτήσεις μία καινούρια συλλογή από ρούχα, it takes time! Φτιάξε τη ντουλάπα σου ξεκινώντας με τα ρούχα που διάλεξες στο παραπάνω βήμα και χάρισε τα ρούχα που έχεις χρόνια να φορέσεις και αποφάσισες ότι δεν είναι και στο στυλ που θες. Βρες αν μερικά από αυτά μπορούν να τροποποιηθούν πριν όμως. Αυτό θα σου γλιτώσει και χρόνο και χρήμα!

Αυτά είναι τα αρχικά βήματα για να μάθεις από μόδα, ακολούθησε τα και θα δεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο! Κοίτα να απολαύσεις τη διαδρομή στο νέο σου ταξίδι με τα καινούρια σου (είναι ήδη στην ντουλάπα σου) ρούχα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Μείνε μέσα στη μόδα ακόμα κι όταν είσαι σπίτι!

Photo: Freepik

Το άρθρο Πώς να είσαι in style ακόμα κι αν νομίζεις πως δεν το ‘χεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα