Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/7/2020)

10:46 19/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (19/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/7/2020), εποικοδομητικές συζητήσεις, επαφές μηνύματα

και τηλεφωνήματα, είναι το μείγμα των ημερών που ακολουθούν. Δεν αποκλείεται σε ένα φιλικό περιβάλλον, μια συντροφιά, η μια εκδρομή, να έρθετε κοντά σε ανθρώπους που δε γνωρίζατε, αλλά θα έχουν την ικανότητα να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, να σας δώσουν ιδέες, και ίσως, κάποιο άτομο να σας κάνει και μια πρόταση συνεργασίας, βασισμένη στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας. Εξωστρέφεια λοιπόν και άνοιγμα του κοινωνικού σας κύκλου.

Ταύρος

Πιθανόν κάποια θέματα της καθημερινότητας, να μην εξελίσσονται  με τον τρόπο που θα θέλατε, ή να έχετε καθυστερήσεις, δε σημαίνει όμως ότι αναβάλλονται ή ακυρώνονται. Σε λίγες μέρες θα διαπιστώσετε, ότι η ροή τους γίνεται καλύτερη. Η εποχή αυτή, είναι κατάλληλη για θέματα επιμόρφωσης, σπουδών, κατάλληλη για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό, να λάβετε πληροφορίες σχετικά με ένα γνωστικό αντικείμενο, ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια επιμορφωτικά.

Δίδυμοι

Ανάσες χρειάζεστε αγαπητοί φίλοι, για να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Χρόνο χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για οικογενειακές συγκεντρώσεις ταξιδάκια, ή και μικρούς προορισμούς. Βγείτε μη μένετε σπίτι κλεισμένοι με τις σκέψεις σας. Χαρίστε μια μέρα στον εαυτό σας. Μιλήστε με κόσμο, επικοινωνήστε κι αυτό θα σας βγει σε πολύ καλό!!!

Καρκίνος

Παρ ότι διαλέγετε συνήθως να μη φαίνεστε και είστε πάντα σε δεύτερο ρόλο στη ζωή των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται γύρω σας, τις ημέρες αυτές, ίσως με τον τρόπο σας, να θελήσετε να επιβληθείτε στο περιβάλλον σας και πιθανόν κάποιες φορές να φερθείτε και χειριστικά, όταν δε θα περνάει ο λόγος σας.  Μην κάνετε όμως εκείνα που δε σας αρέσει αν σας κάνουν οι άλλοι. Άλλωστε είστε άτομα αγαπητά και λίγοι θα ήταν εκείνοι που με τον καλό σας λόγο θα σας έλεγαν «όχι».

Λέων

Θέματα καριέρας, εργασιακά θέματα, ανταγωνισμοί και υποχρεώσεις που τρέχουν, κάνουν το πρόγραμμά σας βαρύ και δεν ξεκουράζεστε παρά ελάχιστα. Χαρίστε λοιπόν τη σημερινή ημέρα στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας νοιάζονται, βγείτε εν ολίγοις για λίγο απ την πρίζα.  Η ημέρα ξεκινά με ανάμεικτα συναισθήματα. Πιθανότατα να έχετε στο μυαλό σας να κλείσετε κάποιους λογαριασμούς από το παρελθόν. Αν εμποδίζουν την εξέλιξή σας στο σήμερα, μη διστάσετε.

Παρθένος

Μέσα από μια φιλική συντροφιά, ίσως να πάρετε ιδέες για το πώς θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και να βγάλετε από εκεί χρήματα. Πιθανόν να σας κάνουν μια πρόταση που θα έχει καλές επαγγελματικές προοπτικές, ακόμα και σε βάθος χρόνου. Προς το παρόν αν έχετε τα αφτιά και τη διαίσθησή σας ανοιχτή στις ευκαιρίες που το διάστημα αυτό θα σας παρουσιαστούν, αφού μερικές από αυτές δε θα είναι αμελητέες.

Ζυγός

Τις επόμενες ημέρες, θα έχετε τις ευκαιρίες, να διορθώσετε κάποια θέματα που έχουν δημιουργηθεί και σας απασχολούν καιρό, αγχώνοντας τον ψυχισμό σας συχνά. Ειδικά σε ότι αφορά την καριέρα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, ορισμένα πράγματα τακτοποιούνται και αν ψάχνετε μία καινούργια δουλειά, φαίνεται ότι θα μεσολαβήσει ένας δικός σας άνθρωπος για να σας φέρει σε επαφή, με τον επόμενο εργοδότη σας. Η εβδομάδα που έρχεται είναι σαφώς καλύτερη από τις προηγούμενες.

Σκορπιός

Λίγο πιο μοναχικοί και κλεισμένοι στον εαυτό σας θα είστε σήμερα, αφού η διάθεσή σας θα ξεκινήσει υποτονικά και μάλλον δε θα είστε εύκολοι στο να αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους, για μικρές εκδρομές ή άλλες μετακινήσεις. Η συντροφιά όμως ενός καλού  φίλου που εμπιστεύεστε, θα σας έκανε να νιώσετε ζεστασιά στην ψυχή σας, θα βγαίνατε από τη διάθεση αυτή, θα βγάζατε από μέσα σας, ότι σας στερεί το χαμόγελο από τα χείλη και δεν αποκλείεται να σας έβγαζε τελικά από τη φωλιά σας.

Τοξότης

Μία ιδέα ή μία πρόταση άκρως δελεαστική, μπορεί να δεχτείτε σήμερα, που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πολλαπλά οφέλη, αρκεί να μην είχατε άλλες υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα, ή εάν σας επέτρεπε να είχατε περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις σας.  Μπορεί να εργάζεστε ήδη κι όμως να σας γίνει μία πρόταση που θα μοιάζει και με την ευκαιρία της ζωής σας. Ή να βρίσκατε την ευκαιρία για ένα τέλειο ταξίδι αλλά να μη σας περισσεύει ο χρόνος και τα λεφτά. Ένα δίκοπο μαχαίρι θα το αντιμετωπίσετε σήμερα.

Αιγόκερως

Κάποιες καταστάσεις τελευταία έχουν έρθει στην  επιφάνεια οι οποίες σας ενοχλούν και προέρχονται είτε από το σπίτι και την οικογένεια, είτε από το χώρο που δραστηριοποιείστε ή βρίσκονται οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Σε μία πιο ήρεμη ημέρα σαν τη σημερινή, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πως θα τις αντιμετωπίσετε, κυρίως τη στάση των ατόμων που σχετίζεστε καθημερινά κι αν κάποια άτομα καταλαβαίνετε ότι σας δυσκολεύουν, απλά διακόψτε τη σχέση σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/7/2020), το καλοκαίρι σας πάει πολύ και πρέπει να το περνάτε με ξεγνοιασιά. Βγείτε έξω κανονίστε με φίλους μια μικρή εκδρομή έστω για λίγο. Θα σας κάνει καλό και θα σας ανανεώσει καθώς θα αλλάζετε εικόνες. Κλείστε την εβδομάδα που έρχεται εκκρεμότητες που αφήσατε πίσω, αφού θα σας ευνοήσουν οι συνθήκες. Προσπαθήστε στο εργασιακό σας περιβάλλον να περνάτε απαρατήρητοι για να μην ασχολούνται μαζί σας. Άλλωστε την εποχή αυτή γίνονται πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις.

Ιχθείς

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα μπείτε σε πιο καλοκαιρινή διάθεση, αφού φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, δε θα σας αφήσουν να πλήξετε καθόλου. Ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις, μη μένετε σπίτι και σκέφτεστε συνεχώς καθήκοντα και υποχρεώσεις. Χαρίστε στον εαυτό σας μόνο τα καλύτερα, σκεφτείτε θετικά. Το καλό ή το κακό άλλωστε μερικές φορές εξαρτάται από το πώς το αντιλαμβανόμαστε, ή το καλούμε με τον τρόπο μας να εκδηλωθεί. Μείνετε θετικά σκεπτόμενοι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα