Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής του The Voice;

17:42 20/8/2019 - Πηγή: iPop

Η είδηση ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχωρεί από το The Voice μετά από τρία χρόνια μας ξάφνιασε και λιγάκι μας στεναχώρησε. Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής του The Voice; Ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Γιώργο;

Μας στεναχωρεί η αποχώρηση του Καπουτζίδη καθώς σε αυτόν τον ρόλο τον γνωρίσαμε καλύτερα και περνούσαμε ευχάριστα τα βράδια μας. Πάντα ευγενικός, πάντα με όμορφα λόγια και ένα μόνιμο χαμόγελο.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος δεν θα βρίσκεται πια στην παρουσίαση.

Και ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής του The Voice; Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται με το επικρατέστερο να είναι αυτό του… Σάκη Τανιμανίδη!

Κι όμως. Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» ένας δημοσιογράφος ανέφερε «Σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice».

Εμείς η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Σάκη Τανιμανίδη σε αυτό το πόστο.

Να σημειώσουμε επίσης, πως σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια εκπομπή, πριν φύγουν για διακοπές τα στελέχη του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γίνει μια συζήτηση για να του δώσουν το περιθώριο να σκεφτεί αν θα μπορεί να είναι και στο Voice. Επέστρεψε, λοιπόν, ο Γιώργος από τις διακοπές, βρέθηκε με τα στελέχη και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, παρότι διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μάλιστα, με μια μακροσκελή ανάρτηση και πολλές φωτογραφίες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το The Voice, μιλώντας για τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, για ένα παιχνίδι που αγαπούσε σαν τηλεθεατής, και συνέχισε να το αγαπά και ως παρουσιαστής!

Διάβασε όλη την τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη:

Τέλος το «The Voice» για τον Γιώργο Καπουτζίδη | Ποιος ο λόγος;

Το άρθρο Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής του The Voice; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα