Οι διαφορετικές επιλογές στα Facebook Stories που θα σε ενθουσιάσουν!

13:29 20/8/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλές επιλογές στα Facebook Stories, οι οποίες διαρκώς και αυξάνονται και βελτιώνονται προκειμένου οι χρήστες να τα χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο. 

Τι νέο προστέθηκε; Το Facebook πρόσθεσε μια νέα επιλογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες αντί να προσθέσουν μια φωτογραφία στο Story τους, να προσθέσουν πολλές μαζί, δηλαδή να φτιάξουν ένα slideshow.

Το νέο χαρακτηριστικό εντοπίστηκε

πριν λίγο καιρό από τον social media expert, Matt Navarra, και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις για παράδειγμα, τις top 3 φωτογραφίες από τις διακοπές σου και να τις κάνεις και τις τρεις μαζί Facebook Story με τη μορφή slideshow. Φυσικά, αυτό μπορούσες να το κάνεις και πριν αν τις έβαζες μια, μια αλλά τώρα αυτή η επιλογή κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη απλά με ένα κουμπί.

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τα Facebook Stories, είτε βλέποντας στα Stories φίλων τους είτε δημιουργώντας κι εκείνοι τα δικά τους. Αλλά και πάλι δεν ξεπερνούν τα Insta Stories.

Ποιες είναι μέχρι στιγμής οι επιλογές στα Facebook Stories; Μπορείς να ανεβάσεις απλά μια φωτογραφία, να γράψεις απλά ένα κείμενο, να κάνεις ένα boomerang, μια δημοσκόπηση και πλέον προστέθηκε και η δημιουργία slideshow. So… why not, ας τη δοκιμάσουμε.

Θα αντικαταστήσουν τα Facebook Stories το News Feed και θα είναι η κύρια επιλογή για να μοιράζονται οι χρήστες περιεχόμενο; Αυτό λέει το Facebook και ο CEO, Μαρκ Ζούκερμπεργκ: «Αναμένουμε ότι τα Stories βρίσκονται σε καλό δρόμο για να ξεπεράσουν τις αναρτήσεις στο Feed ως τον πιο συνηθισμένο τρόπο για τους χρήστες να κοινοποιούν περιεχόμενο σε όλα τα social apps».

Ωστόσο και πάλι τα ερωτηματικά παραμένουν. Τον Απρίλιο, το Facebook ανέφερε πως συνδύασε τα χαρακτηριστικά των Facebook και Messenger Stories και πλέον τα βλέπουν περισσότεροι από 500 εκ. χρήστες καθημερινά. Σίγουρα είναι ένα σημαντικός αριθμός, αλλά στην κλίμακα του Facebook, με 1.59 δις. χρήστες, δεν είναι μεγάλο ποσοστό!

Αναμένουμε ωστόσο, τι καινούργιο έχει να μας προσφέρει!

Το άρθρο Οι διαφορετικές επιλογές στα Facebook Stories που θα σε ενθουσιάσουν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα