Το πιο φθηνό τοπάκι που φορούν οι Instagrammers και είναι τάση | Photos

15:24 20/8/2019 - Πηγή: iPop

Όταν ψάχνουμε λίγη έμπνευση για το ντύσιμό μας scrollαρουμε στο Instagram και στα αγαπημένα μας fashion girls και πάντα κάτι καλό εντοπίζουμε. Τώρα βρήκαμε ένα τοπάκι από τα Zara το οποίο είναι πολύ οικονομικό.

Τα it girls ξέρουν να ψωνίζουν. Και σίγουρα έχουν ορισμένα ρούχα που είναι πολύ ακριβά και αξίζουν λόγω ποιότητας αλλά έχουν και μερικά οικονομικά κομμάτια και σε καμία περίπτωση δεν ντρέπονται για αυτά.

Και

γι’ αυτό μας αρέσει να ακολουθούμε τα συγκεκριμένα κορίτσια, γιατί γνωρίζουν από μόδα. Θα σου προτείνουν ένα ακριβό κομμάτι που σίγουρα αξίζει λόγω ποιότητας αλλά θα σου δώσουν και μια οικονομική επιλογή για όσους δεν το αντέχει η τσέπη τους.

Και τώρα μας προτείνουν το πιο φθηνό τοπάκι από τα Zara, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα κορμάκι. Το πιο chic που έχουμε δει! Η Rosie Huntington-Whiteley μοιράστηκε το look της στο Instagram και όπως κάθε φορά εντυπωσίασε με την απλότητα και την κομψότητα της. Γιατί σε αυτή τη γυναίκα το στιλ βγαίνει αβίαστα, χωρίς να χρειάζεται να το προσπαθεί και ιδιαίτερα.

Η Rosie επέλεξε ένα τοπ στο χρώμα του δέρματος και το συνδύασε με ένα λευκό παντελόνι, Isabel Marant, το οποίο επίσης κέρδισε τις εντυπώσεις στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on Aug 16, 2019 at 1:33pm PDT

Το συγκεκριμένο κορμάκι είναι εφαρμοστό, έχει μια υπέροχη λαιμόκοψη και είναι πολύ οικονομικό. Συγκεκριμένα, μπορείς να το βρεις στα Zara με μόλις 13 ευρώ!

Το συγκεκριμένο τοπ μπορείς να το συνδυάσεις με μια όμορφη παντελόνα, ένα απλό ψηλόμεσο τζιν και γιατί όχι και με μια φούστα. Να σημειώσουμε πως το φθινόπωρο μπορείς επίσης, να το φορέσεις και να ρίξεις από πάνω ένα μπουφανάκι.

Ωστόσο, πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο σουτιέν  που θα φορέσεις καθώς επειδή είναι τόσο εφαρμοστό όλα διαγράφονται. Όσο πιο απλό το σουτιέν , λοιπόν, τόσο πιο ωραίο θα είναι το αποτέλεσμα, ενώ μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις και τις τιράντες του.

Αυτό το κορμάκι είναι άκρως θηλυκό και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Μπορείς να το βρεις σε διάφορα χρώματα, όπως λευκό και μαύρο.

Το άρθρο Το πιο φθηνό τοπάκι που φορούν οι Instagrammers και είναι τάση | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα