Ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί έγιναν γονείς για τρίτη φορά χωρίς κανείς να το γνωρίζει;;;

12:48 5/10/2019 - Πηγή: iPop

Γέννησε η Blake Lively το τρίτο της παιδί με τον Ryan Reynolds υπό άκρα μυστικότητα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, γέννησε η Blake Lively το τρίτο της παιδί με τον Ryan και μάλιστα πριν από δύο μήνες! Για πόσο καιρό θα το κρατούσαν μυστικό;

Το Gossip Girl που είναι 32 ετών έχει ήδη δύο κόρες την James

και την Inez και πλέον, η οικογένειά της μεγάλωσε κατά ένα μέλος! Σύμφωνα με πηγές από το Us Weekly, το μωράκι γεννήθηκε πριν δύο μήνες αλλά καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή και κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση.

Άλλωστε αυτό το ζευγάρι όλα τα κάνει… ξαφνικά! Ξαφνικά η Blake εμφανίστηκε με την κοιλιά τούρλα στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα Pokemon Detective Pikachu, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την εγκυμοσύνη της.

View this post on Instagram

PokeMOM…. Out now.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on May 11, 2019 at 9:31am PDT

Η ηθοποιός έχει εκφράσει στο παρελθόν πόσο πολύ αγαπά και θέλει μια μεγάλη οικογένεια ενώ όπως είχε πει στο Allure «θα αγαπούσα να είχα 30 παιδιά, αν μπορούσα»!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 κι από τότε είναι αχώριστοι κι ερωτευμένοι, ενώ έχουν δημιουργήσει την πιο όμορφη οικογένεια. Είναι από τα ζευγάρια που θα τα δεις να αγκαλιάζονται και θα κάνουν τρυφερές κινήσεις ο ένας στον άλλον, αλλά και απ’ τα ζευγάρια που το διασκεδάζουν και τρολάρουν ο ένας τον άλλον. Είναι ευτυχισμένοι και αυτή η ευτυχία και ο έρωτας δεν κρύβονται.

View this post on Instagram

Round 2 with this guy? Yes. Yes please.

Keywords
Τυχαία Θέματα