Παίκτης έριξε μπουνιά στον Σάκη Ρουβά στο The Voice | Video

09:41 5/10/2019 - Πηγή: iPop

Πόσα έχουμε δει στη σκηνή του The Voice | Videoόλα αυτά τα χρόνια;;; Πολλά έχουν δει κι έχουν ακούσει τα μάτια μας, αλλά αυτό που συνέβη… πρώτη φορά. Παίκτης έριξε μπουνιά στον Σάκη Ρουβά στο The Voice

Το The Voice έχε γίνει η συντροφιά μας, αφού η ομάδα έχει δέσει μεταξύ τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω, ακούμε καλές ή όχι και τόσο καλές στιγμές και ορισμένες φορές οι παίκτες

πραγματικά δίνουν ρεσιτάλ.

Ποιος διαγωνιζόμενος έριξε μπουνιά στον Σάκη Ρουβά; Ο Δάνης! Πρόκειται για έναν τραγουδιστή και ηθοποιό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διδάσκει σκηνική μάχη. Έτσι, αποφάσισε να δώσει μια γεύση σε όλους μας για το πώς είναι και σκηνοθέτησαν μια επί τόπου με τον Σάκη Ρουβά! Και φυσικά, ο Σάκης προκειμένου να το κάνει λιγάκι πιο αληθινό έπεσε στα πατώματα…

Ο 36χρονος παίκτης κατάφερε να κάνει τρεις καρέκλες να γυρίσουν και τελικά αποφάσισε να ενταχτεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Κι ένας γνωστός τραγουδιστής στο The Voice

Ένα άλλο σκηνικό που μας έκανε εντύπωση ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο…. Κωνσταντίνος Φραντζής. Ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να διαγωνιστεί και να περάσει στην επόμενη φάση.

Ερμήνευσε το τραγούδι «Lonely Boy» και κατάφερε να κάνει και τις 4 καρέκλες να γυρίσουν. Τελικά αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Η Έλενα Παπαρίζουν εντυπωσιάστηκε όχι μόνο με τη φωνή του τραγουδιστής αλλά και το… πουκάμισό του, αφού του ζήτησε να της το δανείσει. Έτσι κι έγινε! Ο τραγουδιστής μπορεί να ήταν αρχικά διστακτικός αλλά της το έδωσε κι έφυγε φορώντας το σακάκι του Μουζουράκη!

Ο Σάκης Ρουβάς είπε στην Έλενα Παπαρίζου: «Το πουκάμισο θα είναι το μοναδικό που θα έχεις από τον Κωνσταντίνο» με την τραγουδίστρια να του απαντά «εγώ, πάντως, δηλώνω “Κωνσταντινίτσα”». Στη συνέχεια, πρόσθεσε απευθυνόμενη στον συμμετέχοντα του «The Voice»: «Θα σου παίρνω τα πουκάμισα που θα φοράς με αυτή την υφή. Ξέρω να πλένω πουκάμισα»!

Γενικά.. περνάνε καλά εκεί στο The Voice και όλη αυτή η ενέργεια και η όρεξη μεταδίδεται και σε εμάς!

Δες και αυτό:

The Voice: Πρώην μέλος των ONE τραγούδησε το «Μάτια μου» αλλά δεν γύρισε κανείς!

Το άρθρο Παίκτης έριξε μπουνιά στον Σάκη Ρουβά στο The Voice | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα