Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/10/2019)

09:04 5/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/10/2019):Κριός

Το αυστηρό σας πρόσωπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δείξετε σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τον εαυτό σας και την διαχείριση της εικόνας σας, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον είστε έτοιμοι να τις υλοποιήσετε. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην μεταμόρφωση σας.

Ταύρος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οργάνωση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία σας.

Δίδυμοι

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να προσπαθήσετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δουλέψετε ουσιαστικά επάνω στους φόβους και στις ανασφάλειες σας και θα προσπαθήσετε να τις ξεπεράσετε.

Καρκίνος

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τον/την ερωτική σας σύντροφο τα ζητήματα που σας απασχολούν στην σχέση σας. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και να αφήσετε πίσω σας σχέσεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

Λέων

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με προσοχή το πρόγραμμα της εβδομάδας ώστε να μην χάνετε άσκοπα το χρόνο σας. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο ζωής σας.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη για λίγο τις πολλές υποχρεώσεις και να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε διέξοδο στην δημιουργικότητα σας.

Ζυγός

Την ασφάλεια του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αναζητήσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει πολύ έντονη την ανάγκη σας για την στήριξη και την επιβράβευση των δικών σας ανθρώπων. Ωστόσο, μην δυσανασχετήσετε μαζί τους αν σας ασκήσουν αυστηρή κριτική. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα συνεχίσει τις δομικές αλλαγές στην οικογένεια σας.

Σκορπιός

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει απρόσμενες, αλλά ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και θα μοιραστείτε τα νέα σας. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποία επικοινωνείτε τις απόψεις σας και διαφημίζετε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Το πόσο δοτικοί και προστατευτικοί μπορείτε να γίνετε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα δείξετε στους αγαπημένους σας σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να γίνετε μια ομπρέλα προστασίας για τους αγαπημένους σας ώστε κανένας και τίποτα να μην μπορεί να τους πειράξει. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις προτεραιότητες σας και να δείτε τι ουσιαστικά έχει αξία για εσάς.

Αιγόκερως

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση, αυτό σημαίνει ότι σήμερα μπορείτε να κλείσετε προσωπικές σας υποθέσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, θα συνεχίσει την μεταμορφωτική του δράση.

Υδροχόος

Οι τελευταίες ημέρες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ήταν ιδιαίτερα έντονες για εσάς τους Υδροχόους.  Γι’ αυτό και η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σας να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να αναβάλετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα συνεχίσει τις βαθιές εσωτερικές σας αλλαγές.

Ιχθείς

Πολλές προσκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις για διάφορες φιλικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φορέσετε το ωραιότερο σας χαμόγελο και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε όμορφα. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα συνεχίσει να προκαλεί τις βαθιές και ριζικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα