Ποιο είναι το ελληνικό εστιατόριο που έκανε τη διαφορά στη Βρετανία εν μέσω lockdown και έσπασε κάθε ρεκόρ

13:02 20/12/2020 - Πηγή: iPop

Κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης χρονιάς με διαφορά, υπάρχει ένα ελληνικό εστιατόριο που πήρε τα πρωτεία στη Βρετανία, έσπασε κάθε ρεκόρ παρά το lockdown και μας έκανε περήφανους! Το εστιατόριο “The Athenian” έλαμψε και βραβεύτηκε ως το καλύτερο εστιατόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το εστιατόριο “The Athenian” βραβεύτηκε ως το καλύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το success story του Ευθύμη Βασιλάκη, ιδιοκτήτη του “The Athenian” είναι γεγονός και μας κάνει

όλους περήφανους. Ο ίδιος μαζί με το Νεόφυτο Χριστοδούλου βρίσκονται πίσω από το πλέον βραβευμένο ως καλύτερο εστιατόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα ξεκίνησαν ως ένα απατηλό ενδεχομένως όνειρο, το οποίο όμως πήρε σάρκα και οστά σε μία από τις πιο δύσκολες χρονιές με διαφορά.

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει πολλές επιχειρήσεις, ωστόσο το εστιατόριο “The Athenian” κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Deliveroo Restaurant Awards. Το ελληνικό σουβλάκι έχει κερδίσει τις καρδιές των Άγγλων και ο Βρετανικός Τύπος ακόμα αναφέρεται συχνά σε αυτό!

Τα δεύτερα βραβεία, τα οποία παρουσιάστηκαν στα κοινωνικά μέσα, είδαν επίσης την Patty & Bun να παίρνει το καλύτερο burger, ενώ το μοντέρνο ιρανικό Bombay Cafe Dishoom κέρδισε τον καλύτερο “νεοφερμένο” αφού κυκλοφόρησε στην εφαρμογή νωρίτερα αυτό το έτος. Εν τω μεταξύ, ο Celol-love Ottolenghi κέρδισε την καλύτερη υγιεινή επιλογή, ενώ μια μικρή πιτσαρία στο νότιο Λονδίνο Al Forno βραβεύτηκε για την καλύτερη πίτσα της χώρας.

Η ανάρτηση του εστιατορίου στο Instagram

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασαν για να γιορτάσουν τη διάκριση χαρακτηριστικά έγραψαν:

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! Είμαστε τόσο περήφανοι και ευγνώμονες για όλο το εκπληκτικό προσωπικό μας Αθηναίων που το κατέστησε δυνατό σε μια τόσο δύσκολη χρονιά.
Ευχαριστώ όλους τους Αθηναίους οπαδούς, εκείνους που ψήφισαν και την ομάδα κριτών @Deliveroo που μας επέλεξαν ως Νικητή.
Τώρα για να συνεχίσουμε να σας φέρνουμε όλα αυτά τα σουβλάκια που μας έφεραν στην πρώτη θέση

View this post on Instagram

A post shared by The Athenian (@theathenianuk)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιο είναι το ελληνικό εστιατόριο που έκανε τη διαφορά στη Βρετανία εν μέσω lockdown και έσπασε κάθε ρεκόρ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα