Με αυτές τις συνήθειες θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

18:52 19/12/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε μέρα ο στόχος μας είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Η κάθε μέρα όμως διαφέρει όπως διαφέρουμε και εμείς με κάθε μικρή αλλαγή. Με αυτές τις συνήθειες θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και το ταξίδι σου προς τον ιδανικό εαυτό σου θα γίνει ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμο.

Με αυτές τις συνήθειες θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σουΚάθε πρωί που ξυπνάς, φτιάξε μία λίστα με τα τρία σημαντικότερα πράγματα που θες να κάνεις και θα έχουν αντίκτυπο. Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι πιο συγκεντρωμένη και να βάλεις προτεραιότητες.Χρησιμοποίησε
το τεστ των 10 ετών. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις είναι αρκετά πιθανό να πανικοβληθείς και να το χάσεις. Εκείνες τις στιγμές πάρε μία βαθιά ανάσα και σκέψου, αυτό το ρπόβλημα θα είναι το ίδιο σημαντικό σε 10 μέρες ή 10 μήνες ή 10 χρόνια;Μάθε ένα καινούριο πράγμα κάθε μέρα. Θα μπορούσε να είναι μια λίστα με νέες συνήθειες, νέα γλώσσα, δεξιότητα ή διορατικότητα. Σπρώξε τον εαυτό σου σε νέες δεξιότητες και εμπειρίες καθημερινά.Παρακολούθησε έναν ηγέτη σκέψης στο Youtube κάθε εβδομάδα ή ακόμα διάβασε κάποιο βιβλίο που θα σε βοηθήσει να εξελιχτείς και να διεγείρεις τον εγκέφαλό σου με νέα τροφή για σκέψη.Συμμάζεψε τα email σου. Είναι εύκολο να αποσπάται η προσοχή καθώς χίλια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χτυπούν τα εισερχόμενά σου όλη την ημέρα. Αντί να ελέγχεις το καθένα όταν έρχεται μπορείς να τα κοιτάς κάθε τρεις ώρες. Εξάλλου αν είναι κάτι επείγον το ξέρεις ότι θα ακολουθήσει τηλεφώνημα.Πιες ένα πράσινο smoothie κάθε πρωί! Είναι γρήγορο, εύκολο και υγιεινό. Ποιος θέλει να μασάει λαχανικά για ώρες κατά τη διάρκεια του πρωινού; Αυτός είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να παίρνεις πολλά λαχανικά και μερίδες φρούτων κάθε μέρα. Ασκήσου το πρωί. Είναι τόσο απλό, αλλά και τόσο αποτελεσματικό. Η ενέργειά σου θα είναι πολύ καλύτερη για το υπόλοιπο της ημέρας και η υγεία σου θα είναι καλύτερη. Δείξε ευγνωμοσύνη. Κάθε πρωί (ή βράδυ), πες στον εαυτό σου 3 πράγματα που είσαι ευγνώμον για εκείνη την ημέρα. Θα σε κάνει να νιώσεις πολύ πιο ευτυχισμένη. Πέρνα καλά! Πέρνα χρόνο με φίλους και συγγενείς που σε ανεβάζουν και σε εμπνέουν να ζήσεις την καλύτερη δυνατή ζωή. Έχεις κάποιον αρνητικό στη ζωή σου; Μην περνάς χρόνο μαζί του. Να βρίσκεσαι κοντά σε άτομα που βγάζουν τα καλύτερα μέσα σου και σε βοηθούν να λάμψεις.Πειραματίσου! Δοκίμασε τις ιδέες σου και ας έχεις μία προκατάληψη για το πως θα λειτουργήσει. Αν δε το επιχειρήσεις δε θα μάθεις ποτέ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με αυτές τις συνήθειες θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα